Tai aš tai perskaičiau ir rašiau, kad parašyta apie pailginimą, o kuriuo grafiku vadovautis? Pagal Vyriausybės nutarimą rytoj lyg ir išeiginė, bet niekur neparašyta ar ir važiuos šventinių dienų grafiku, nes privačios įmonės gali dirbti, nutarimas yra rekomendacinio pobūdžio visoms išskyrus valstybines įstaigas.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė OneMillion Rodyti pranešimątaip pasleptas nuo svetimu akiu
Comment
-
Parašė ikarusas Rodyti pranešimąPries menesi teko but autrolio teritorijoje,tai stovejo jis niekur nepasleptas,savo vietoj,tik biski patrauktas gylyn,kad tilptu autobusai.
nuo balandzio menesio jis stovi sausame bokse, tai jo tikrai niekas nemato tik as
foto ikeliau i musu fotogalerijaPaskutinis taisė OneMillion; 2010.12.24, 14:20.
Comment
-
beje nuo sausio 1d keiciasi troleibusu marsrutu grafikai.
o cia per naujuju metu nakti kaip bus
Paskutinis taisė OneMillion; 2010.12.24, 14:16.
Comment
-
Parašė OneMillion Rodyti pranešimąnuo balandzio menesio jis stovi sausame bokse, tai jo tikrai niekas nemato tik as
foto ikeliau i musu fotogalerija
Comment
-
Viešasis transportas Kauno rajone važiuos kitaip
Švenčių dienomis 2010 m. gruodžio 31 d. ir 2011 m. sausio 1, 2 d. keičiasi Kauno rajono autobusų ir maršrutinių taksi maršrutų eismo tvarkaraščiai.
Gruodžio 31 d. transportas važiuos darbo dienų tvarkaraščiu, išskyrus kai kuriuos 61-ojo maršruto autobusų reisus.
Sausio 1 d. (šeštadienį) specialiu tvarkaraščiu kursuos 50-ojo maršruto autobusai, kai kurių reisų nevykdys: 52, 59, 61, 63, 98, 99, 101, 103 (važiuos tik iki sodų bendrijos „Lokomotyvas"), 157 maršrutų autobusai bei 105 ir 105 A maršrutų mikroautobusai.
Sausio 2 d. (sekmadienį) specialiu tvarkaraščiu kursuos 50-ojo maršruto autobusai, kai kurių reisų nevykdys 157 maršruto autobusai bei 105 ir 105 A maršrutų mikroautobusai.
Sausio 1 ir 2 dienomis transportas kursuos sekmadienio tvarkaraščiais su papildomomis į atnaujintą tvarkaraštį įtrauktomis išimtimis.
Atnaujintus tvarkaraščius rasite Maršrutai.lt tinklapio Kauno rajono tvarkaraščių puslapyje: http://www.marsrutai.lt/kaunorajwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Luigi Rodyti pranešimąČia tiesiog ne visi savaitgalių grafikai dar sukelti, ar tikrai bus žiauriai mažinama transporto nuo naujųjų savaitgaliais, nes šiuo metu tai atrodo, jog liks tik keletas troleibusų savaitgaliais dirbt
Atvaizdas
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Luigi Rodyti pranešimąČia tiesiog ne visi savaitgalių grafikai dar sukelti, ar tikrai bus žiauriai mažinama transporto nuo naujųjų savaitgaliais, nes šiuo metu tai atrodo, jog liks tik keletas troleibusų savaitgaliais dirbt
Atvaizdas
Comment
-
Parašė Boutsen Rodyti pranešimąNuo naujuju,nei savaitgaleis,nei darbo dienomis,troleibusu reisu nebus sumazita.O grafikai keiciasi todel,kad yra dadeta laiko.Nes su dabartineis grafikais yra labai veluojama.
Beje, pastebėjau, kad po Naujųjų visi A16 maršrutai važiuos į Kazliškius.دائما الليتوانيه
Comment
-
Gal klausimas kiek ne į temą, bet kas žino, koks asilas sugalvojo padaryt taip, kad kioskuose būtų galima susimokėt mokesčius? Ateina kelios bobutės su savo popiergaliais, ir laukia 10min kol užpildys, o aš skubu ir man tiesiog reikia talonėlio. O autobusai tai vietoj nestovi, manęs nelauks.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąGal klausimas kiek ne į temą, bet kas žino, koks asilas sugalvojo padaryt taip, kad kioskuose būtų galima susimokėt mokesčius? Ateina kelios bobutės su savo popiergaliais, ir laukia 10min kol užpildys, o aš skubu ir man tiesiog reikia talonėlio. O autobusai tai vietoj nestovi, manęs nelauks.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąKioskai priklauso privačiai įmonei, jai naudinga priimti mokesčius, nes už tai gauna papildomas pajamas. O kieno tai iniciatyva - sunku pasakyti. Įsigyk po keletą bilietų ir nereikės kaskart stoviniuoti eilėje.
Comment
-
Parašė Boutsen Rodyti pranešimąGruodzio 31d. 24val. i Kauno pili suvaziuos papildomi troleibusai,kurie po Naujuju sutikimo Rotuses aiksteje,isvezios zmones pagal 1. 5. 7. 11. marsrutus. Bus ir papildomu autobusu. Tad ir man papuole papildomas reisas.Reikes Naujus sutikti ant ratu.دائما الليتوانيه
Comment
-
Parašė arsiakas Rodyti pranešimąŠią informaciją keliais postais anksčiau pranešė OneMillion, tad kartoti nebūtina. Beje, manau reikia sakyti tikslią informaciją, o ne šiaip. Spaudoje buvo pranešta, kad jie išvyks iš stotelės "Kauno pilis" 00.30h, tai prieš rašydamas bent pasitikslink.
Comment
Comment