Parašė egiscrypth
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimą
Valandinis jau į rankas 4 eurai valanda plius naktinės pusantro karto plius bilietai jei dirba atsipalaidavęs apie 50 60 eurų jei kaip šuo kiekvieną tikrinant ir virš 100 gaunasi plius jei iš išeigines dar apie 50 pinigų.
Comment
-
Parašė uksas Rodyti pranešimą
Taip yra toks ant dujinio dirba , gerai nepamenu garazinio gal gal 8, ar 9 garazinio , taip tikras suo tik neloja kaip suo, pamatysiu, patikslinsiu garazini
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimą
Tai dyzeliniai volvai geri, aš apie virykles volvo kalbu. Nu lavonai visiški. 534 kuria diena važiavau, kažkas iš variklio į kėbulą lietėsi, tai gazuojant tokie garsai ėjo, kad baisu. Kuom VanHool'ai tie A330 geri tai ir nesuprantu. Jie minkšti, šilti, važiuot faina, nu bet irgi kažinau... asmeniškai jų aš labiausiai ir nemėgstu, nes jie pakeitė tikrai geras mašinas kaip, kad Scanios senos tos raudonos, Saffle (volvo) senus. Buvo pasaka ne mašinos.
Comment
-
Parašė Virtęs pelenais Rodyti pranešimą
Scanias BŪTINAI reikėjo nurašyti, ir kuo skubiau. Jeigu domiesi, manau pats žinai, kodėl. Dar džiaugtis reikia, kad su jom nieko neužmušė.
Comment
-
Scanias BŪTINAI reikėjo nurašyti, ir kuo skubiau. Jeigu domiesi, manau pats žinai, kodėl. Dar džiaugtis reikia, kad su jom nieko neužmušė.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Scanias BŪTINAI reikėjo nurašyti, ir kuo skubiau. Jeigu domiesi, manau pats žinai, kodėl. Dar džiaugtis reikia, kad su jom nieko neužmušė.
Aš domiuosi, bet neturiu priėjimo prie pirminių duomenų šaltinių, bet man vistiek įdomu.
Comment
-
Noriu paklausti forumo dalyvių. Gal mano klausimas bus ne visai pagal temą.
Mane jau seniai domina D kategorijos vairuotojo pažymėjimo gavimas.
Gal galite patarti, kokioje firmoje (Kaune) geriausiai mokytis? Kur geriausias kainos ir kokybės ("praeinamumo" Regitroje) santykis?
Domina ne vien dokumento gavimas, bet žinios, sugebėjimai (čia pagrindas).
Dar klausimas, čia jau daugiau pagal temą.
Jau seniai matau Kauno autobusų skelbimus į autobusų ir troleibusų vairuotojų pareigas. Ar galima vien tik gauti autobuso (troleibuso) vairuotojo pažymėjimą, ir kiek tai kainuotų, jeigu taip galima?
Dėkoju už atsakymus.
Comment
-
Pas Mindaugą Čėsną Rigvedoje. Pats ant sunkvežimio pas jį mokiausi. Negaliu pasakyti nei vieno blogo žodžio. Viską paaiškins, parodys, išmokys. Ir papasakos, kaip regitra išsidirbinėja. D kategorijos kursai 309, 95 kodas 239 eurai, autobuso nuoma egzaminui 45 eurai, teorija regitroj apie 10 eurų, praktinis 16. Dar medicininė keli eurai.Paskutinis taisė Virtęs pelenais; 2019.02.23, 22:58.
Comment
-
Parašė zn76 Rodyti pranešimą
Kokia gi priežastis, kad Scanias BŪTINAI reikėjo nurašyti?
Aš domiuosi, bet neturiu priėjimo prie pirminių duomenų šaltinių, bet man vistiek įdomu.
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąTuo tarpu visi 55dyzeliniai Soliariai važinėja, o dauguma jau turbūt tą milijoną prasukę, po kelių metų pralenks ir Scanias.
Comment
-
Turbūt tik keli liko, kurie dar nepasiekę milijono kilometrų ridos. Daugiausiai pravažiavęs 1605, virš 1200000. O didžioji dauguma tarp 1,1-1.2mln.
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimą
Tai kad ir visi kiti volvo scania vanhool autobusai nuvažiavę apie 800000 km
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Kur kasnors teigė priešingai? Išvis net kalbos nebuvo apie tai.
Comment
Comment