Nebūtinai. Technika ne pora senų batų, negali tik stovėti iki poreikio. Reikia, jog ji bent epizodiškai dirbtų. Be to, išlaikyti 4 retai naudojamas transporto priemones yra neracionalu ir brangu. Geriausia išeitis būtų nurašyti. Taip manau aš, o valdžiažmogiai kitaip.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė Virtęs pelenais Rodyti pranešimąNebūtinai. Technika ne pora senų batų, negali tik stovėti iki poreikio. Reikia, jog ji bent epizodiškai dirbtų. Be to, išlaikyti 4 retai naudojamas transporto priemones yra neracionalu ir brangu. Geriausia išeitis būtų nurašyti. Taip manau aš, o valdžiažmogiai kitaip.
Comment
-
Parašė Lich Rodyti pranešimąBerkhoff troleibuse Nr. 056 įmontuotos išorinės elektroninės švieslentės (baltos spalvos)
Comment
-
Parašė Lich Rodyti pranešimąBerkhoff troleibuse Nr. 056 įmontuotos išorinės elektroninės švieslentės (baltos spalvos)
Comment
-
Parašė Raivo Rodyti pranešimą
Lenkų įmonė sumontavo visą įrangą pabandymui šiame troleibuse, kolkas jis važinės toks kaip eksperimentinis.
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimą
Kiekvienas autobusas yra gerai nes jį reikia remontuoti ar kitaip išlaikyti o tai kainuoja pinigus o juos remontuojant galima prirašyti daug daugiau darbų nei buvo iš tiesų padaryta. Taip paplaut pinigus. O jei jie būtų nauji darbus atliktų garantinis remonto centras. Tai nauji autobusai nenaudingi
Comment
-
Parašė Raivo Rodyti pranešimą
Lenkų įmonė sumontavo visą įrangą pabandymui šiame troleibuse, kolkas jis važinės toks kaip eksperimentinis.
Parašė Traf Rodyti pranešimąGal kam pavyks ir nufotografuoti!Paskutinis taisė rytis001; 2017.12.15, 20:15.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Šventinė vežėjų dovana kauniečiams – nauji mažieji autobusai
Kultinę frazę „Kaunas tvarkosi“ nuo šiol galima pritaikyti ir miesto viešajam transportui. Nuo pirmadienio Kauno gatvėmis pradės kursuoti nauji bendrovės „Kauno autobusai“ mažieji autobusai. Jie keleivius veš iš atokesnių miesto vietų...
Yra daugiau nuotraukųSvarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...
- 2 patinka
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
Tik švieslentes eksperimentines įdėjo, ar elektronika panaši kaip ir 348 Škodos?
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimą
Kol bus gaištamas laikas "pinigų plovimui" ir nenaudojamų autobusų "remontui", tie autobusai, kuriems tikrai reikia normalaus remonto, stovės. Tokia schema gali veikti tik kokiuose LG, kurie gauna neišsemiamas valstybės dotacijas. O KA, kaip ir kitos valstybinės viešojo transporto įmonės, turi melste melsti kiekvieno cento.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąNu tai aš taip ir sakau. Jūsų minėta schema KA veikti gali tik tada, kai net ir žemiausio lygmens darbuotojų (vairuotojų, valytojų, remontininkų ir pan.) tikslai yra gauti pinigus už nieko neveikimą ir atvirai žlugdyti savo įmonę.
Comment
-
M. Grigelis teigia, jog atvykus visiems dešimčiai „Mercedes Benz Sprinter“, miesto gatvėse nebeliks senųjų mažos talpos autobusų.
Comment
-
Nuo Sausio 2 dienos organizuojamas naujas autobusų maršrutas Nr. 24 Kauno pilis - Savanorių pr. - Eiguliai - Šiaurės pr. (Šiaurės pr. - S. Žukausko g. - Savanorių pr. - Kauno pilis). Autobusai kursuos tik darbo dienomis 2 kartus per valandą, nuo 6 ryto iki 20 vakaro. Speciali maršruto stotelė - klientų aptarnavimo centras Mano Kaunas (Statybininkų g. 3)
https://www.stops.lt/kaunas/#bus/24(nuo01.02)/a-b
Comment
-
Parašė do. Rodyti pranešimąNuo Sausio 2 dienos organizuojamas naujas autobusų maršrutas Nr. 24 Kauno pilis - Savanorių pr. - Eiguliai - Šiaurės pr. (Šiaurės pr. - S. Žukausko g. - Savanorių pr. - Kauno pilis). Autobusai kursuos tik darbo dienomis 2 kartus per valandą, nuo 6 ryto iki 20 vakaro. Speciali maršruto stotelė - klientų aptarnavimo centras Mano Kaunas (Statybininkų g. 3)
https://www.stops.lt/kaunas/#bus/24(nuo01.02)/a-b
Comment
Comment