Dar seniau kartais važinėdavo 3 maršrute, bet labai trumpai. (čia kokiais 2015 m. berods)
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė RobertasS Rodyti pranešimąDar seniau kartais važinėdavo 3 maršrute, bet labai trumpai. (čia kokiais 2015 m. berods)
Parašė Virtęs pelenais Rodyti pranešimąMačiau kartą sudvejintą Den Oudsteną 21 maršrute. 21-1 grafiku, darbo pabaiga prieš pietus. Po pietų norėjo statyt į remontą autobusą, todėl ir užsiprašė to grafiko.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
- 1 patinka
Comment
-
6 ir 39 turėtų važinėti tik prailginti, arba trumpi bet bent jau 1.5x dažniau. Manau kiek neadekvatus dabartinis atsakingų už KVT asmenų požiūris kad keleivis 'galbūt pakalbins kaimyną važiuoti mūsų transportu', kol tuo tarpu nėra stengiamasi sukurti padorios alternatyvos privačiam transportui, bent jau minėtų maršrutų atžvilgiu.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąMan keista kodėl 3-am maršrute nevažinėja ilgi. Keleivių gausa, kiek atsimenu, nesiskundžia.
Parašė do. Rodyti pranešimą6 ir 39 turėtų važinėti tik prailginti, arba trumpi bet bent jau 1.5x dažniau. Manau kiek neadekvatus dabartinis atsakingų už KVT asmenų požiūris kad keleivis 'galbūt pakalbins kaimyną važiuoti mūsų transportu', kol tuo tarpu nėra stengiamasi sukurti padorios alternatyvos privačiam transportui, bent jau minėtų maršrutų atžvilgiu.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Nieko, 3 apsieiti ir be ilgų galima, žinoma užplaukia kartais jau iki iki, bet man atrodo nelabai ten reikia ilgų, 43 panašus srautai, su stovinčių nemažai. Dėl 6 pilnai sutinku, ten ir Greituoju kartais būna pilnai užpildyta, bet 39 važinėja pakankamai ilgų, tame maršrute kažkaip didelį užpildymą matau tik piko metų ir kai mokiniai važiuoja namo, kas irgi įsipaišo į laiką, kada pertraukos jau išvažiuoja.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
- 1 patinka
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąMan keista kodėl 3-am maršrute nevažinėja ilgi. Keleivių gausa, kiek atsimenu, nesiskundžia.
Dabar ne sovietmetis, tai 37 maršrute buvo pabandyti ilgieji iš trijų dalių. Deja, neilgam. Matyt, ir A3 bei kituose Parodos gatve į kalną kylančiuose maršrutuose pagailima variklių.
Comment
-
Parašė Vitas Rodyti pranešimą
Sovietmečiu griežtas NE buvo ilgiesiems į Parodos kalną.
Dabar ne sovietmetis, tai 37 maršrute buvo pabandyti ilgieji iš trijų dalių. Deja, neilgam. Matyt, ir A3 bei kituose Parodos gatve į kalną kylančiuose maršrutuose pagailima variklių.
Parašė Traf Rodyti pranešimą31 maršrutas man yra atradimas. Iš pradžių pamaniau, jog tai tiesiog buvęs 12-liktas, tik šiek tiek modifikuotas. Kaip matau, tai yra naujas maršrutas jungiantis Aleksotą su Šilainiais / Mega. Kaip ten su maršruto populiarumu?
Comment
-
Parašė Traf Rodyti pranešimą31 maršrutas man yra atradimas. Iš pradžių pamaniau, jog tai tiesiog buvęs 12-liktas, tik šiek tiek modifikuotas. Kaip matau, tai yra naujas maršrutas jungiantis Aleksotą su Šilainiais / Mega. Kaip ten su maršruto populiarumu?
Comment
-
Parašė do. Rodyti pranešimąManau tai tiesiog kad trigubų kur kas labiau reikia rečiau kursuojančiuose maršrutuose su dideliu žmonių srautu, kaip šiuo metu 23 ir 46. 37 yra pavyzdiniu dažniu kursuojantis miesto maršrutas, nors, aišku -- neprošal būtų vieną ar kitą ilgesnį autobusą ir į čia paleisti.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąAtsimenu buvo straipsnis apie tai, kaip trigubas važiavo Kačerginės žiede. Tuomet jis irgi užstrigo ant pakilimo į kalną, dėl panašių priežasčių.
46 apskritai kursuoja labai retai - jis vienas aptarnauja labai dideles teritorijas. Jeigu jis kursuotų dažniau, atsirastų ir keleivių.
Comment
-
Beje į viešumą vis lenda naujas gandas apie dirbtinį Kauno autobusų kažkada daromą bankrotą, nes tai nenaudingas dalykas kuris vis daugiau reikalauja pinigų dotacijoms autobusams ir t.t..
Kandidatas į užimamą vietą minimas Lenkijos kažkokia firma su naujais (o gal ir ne) Solaris autobusais ir troleibusais. Iki 2019 metų dar galima būti ramu nes dar vis galioja 5 metų vežėjo sutartis.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąČia suprasti, kad jei po 20 val. važiuoja 5 žmonės, tai dienos metu jo dažninti nereikia?
Dabar tik taip ir sudarinėjami maršrutai kaip savivaldybėje nėra pinigų dotacijoms kad kuo mažiau važiuotų autobusų pustuščiai net yra planai praėjus vakariniam piko metui keisti autobusus į mažos talpos autobusus (mikriukus).
Comment
Comment