Taip pat yra konkursas dar 8 naudotiem žemagrindžiams sujungtiems troleibusams.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė Karoleo Rodyti pranešimąvakar mačiau viena gyvatė dirbo 37 maršrute, seniai ją čia buvau matęs
Ir norisi paklausti: nejaugi negaila variklius "pieluoti"i Parodos g. įkalnėje?
Comment
-
Parašė Vitas Rodyti pranešimąAš "gyvatę" 37-ame maršrute mačiau gegužės 5 d.
Ir norisi paklausti: nejaugi negaila variklius "pieluoti"i Parodos g. įkalnėje?
Comment
-
Parašė Valius Kedainietis Rodyti pranešimąViena gyvatė ryte dirba specmaršrutu A5, paskui pereina į 37 vėlyvajį vienpamaininį grafiką. Daugiau nelabai yra joms tinkamų maršrutų su analogiškais grafikais
Comment
-
Nuo 2017 m gegužės 15 dienos 42-ojo, 45-ojo ir 6-ojo A maršrutų autobusai bei 54-ojo maršruto maršrutiniai taksi nuo Breslaujos g. stotelės į Respublikinę Kauno ligoninę važiuos Breslaujos g., Kaišiadorių g., Vyšniavos g., Alsėdžių g., Žarėnų g., Verkių gatve ir toliau įprastais maršrutais.
34-ojo maršruto autobusai iš Kauno klinikinės ligoninės važiuos iki Kaišiadorių ir Prancūzų gatvių sankryžos. Autobusai papildomai sustos Viaduko stotelėje.
Comment
-
Parašė TheCoach Rodyti pranešimąNa panašu, kad kalbos pagaliau virsta darbais
CVP jau yra užregistruoti 2 naujų troleibusų pirkimo konkursai, kuriais bendrai bus bandoma nupirkti 80 troleibusų.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą36 mėn?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė karolis371 Rodyti pranešimąTai taip išeina mes dar tris metus su griuvenom važinėsim ane? Smagumėlis..Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė karolis371 Rodyti pranešimąTai taip išeina mes dar tris metus su griuvenom važinėsim ane? Smagumėlis..
Comment
-
„Kauno autobusai“ siūlo branginti bilietus: bus keliami atlyginimai ir atnaujinamas parkas
Read more: http://kaunas.kasvyksta.lt/2017/06/0...#ixzz4iqvwtM8R
Comment
Comment