Parašė karolis371
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
-
Parašė karolis371 Rodyti pranešimąTroleibusai nuo SSRS laikų važinėja, vos juda, tai dar darbo daug yra.
Comment
-
Parašė karolis371 Rodyti pranešimąTroleibusai nuo SSRS laikų važinėja, vos juda, tai dar darbo daug yra.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąDar 10 ilgų Berkhof ir 65 Nauji troleibusai patenkins?
Comment
-
Parašė karolis371 Rodyti pranešimąO vyro ar moters balsas? Tai pvz. Ukmergės g. sakys Ukmergės stotelė? Nelogiška bus.
Comment
-
Puiki proga vilniečiams, VT entuziastams ir ne tik, šį šeštadienį apsilankyti Kaune :
Vilniečiai į Kauną vyks nemokamai.
Comment
-
Parašė Lich Rodyti pranešimąTaip pat pakeitė kai kurių stotelių įgarsinimą troleibusuose, tačiau naujas įgarsinimas lyginant su senuoju daug blogesnis, nemalonus klausyti, lyginti su senuoju.
Comment
-
"Keičiant stotelių garso įrašus transporto priemonėse buvo padaryta klaida, perkeliant vieną iš bandomųjų įgarsinimo variantų. Už tai atsakingi bendrovės darbuotojai jau naujina garso įrašus. Todėl iki savaitės pabaigos visose transporto priemonėse bus skelbiami teisingi ir vienodu balsu pranešami stotelių pavadinimai. "
Comment
-
Parašė TheCoach Rodyti pranešimąTurbūt daro bandymus ir kėtina daryt naują bendra įgarsinimą, bet čia dar tik ateityje nusimatantis dalykas.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Ne, tikrai negirdėjau. Gal kas nors įrašys ir pasidalins Nes tikrai nežinau, kaip gali būti dar kažkas blogiau už Klaipėdos variantą.
L. Donskio įrašai dingo, nes atsirado daug naujų stotelių ar pasikeitė esamų pavadinimai, kurias tektų garsinti jau kieno nors kito balsu. Tokia buvo oficiali versija.
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimąšiandien teko stebėti kaip ką juokingo. Kęstučio sutojimas panaikintas o žmonių laukia kokie 20 o nieks nestoja
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąAš buvau supratęs, kad toliau perkels tik tuos maršrutus, kurie važiuos į parodos kalną, o ne visai panaikins stotelę tiems, kurie suka į Kęstučio g.
Comment
Comment