Parašė disident
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąRaudonai. Nuo šiol visi troleibusai bus Raudoninami
Kas čia dabar per nesąmonė, šitas aparatas ir taip per daug į autobusą panašus, garantuoju, kad kas nors sumaišys. Kaune šiaip visi Soliariai panašūs, o dar ir maršrutų numeriai dubliuojasi.
Mano mergina vilnietė, tai jai kažkada sakiau, kad prie Kauno pilies liptų į T10 ir važiuotų į Savanorių prospektą. Tai ji įsėdo į A10 ir suprato kad kažkas ne taip tik ties "Dvarčionių keramikos" stotelePaskutinis taisė kalabacharka; 2016.07.21, 17:53.
Comment
-
Parašė kalabacharka Rodyti pranešimąKas čia dabar per nesąmonė, šitas aparatas ir taip per daug į autobusą panašus, garantuoju, kad kas nors sumaišys. Kaune šiaip visi Soliariai panašūs, o dar ir maršrutų numeriai dubliuojasi.
Mano mergina vilnietė, tai jai kažkada sakiau, kad prie Kauno pilies liptų į T10 ir važiuotų į Savanorių prospektą. Tai ji įsėdo į A10 ir suprato kad kažkas ne taip tik ties "Dvarčionių keramikos" stotele
Tačiau rudens metu bus pakeisti visi numeriai ir nebebus tokios painiavos.
Nors spalvų gama geltona, žalia, raudona būtų šauni.
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimą9 su 11 autobusu trasas pats laikas sujungti ir paleisti mažos talpos autobusus. Užtenka to oro vežiojimo. Greit išsispręstų numerio problema
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimą9 su 11 autobusu trasas pats laikas sujungti ir paleisti mažos talpos autobusus. Užtenka to oro vežiojimo. Greit išsispręstų numerio problema
Comment
-
Parašė Valius Kedainietis Rodyti pranešimąApie maršrutų numerių dubliavimosi naikinimą nepagalvojot? Pradžia jau yra
Apie tai rašyta buvo. Rašiau ir aš, bet kažkas (kam tokios mano mintys nepatiko) nugesino žodžiu "PRASIDEDA"
Ir tikrai artimiausiu metu turėtų išsiskirti atskirose gatvėse susitinkantys - 10, 11, 16, vėliau ateis eilė nesusitinkantiems 9 ir 12.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąTai 9 ir taip jau kurį laiką yra važinėję mikriukai. Nelabai adekvatus jungimas - kur važiuoja 1 mikriukas ir kur - 2 dideli autobusai.
Comment
-
Ar faktas, jog savaitę svarbiausius Kauno troleibusų maršrutus pavaduos autobusai reiškia, kad iš patvorių bus pakelta daug grabų, tarp jų ir raudonosios Scanios?„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Tikrai nieko neprikels. Darbo dienomis vietoj virš 40 troleibusų dirbs 26 autobusai. Jau buvo rašyta, kad įprastai nepanaudotų autobusų būna 30 ir daugiauPaskutinis taisė Valius Kedainietis; 2016.07.23, 13:40.
Comment
-
Parašė Valius Kedainietis Rodyti pranešimąTikrai nieko neprikels. Darbo dienomis vietoj virš 40 troleibusų dirbs 26 autobusai. Jau buvo rašyta, kad įprastai nepanaudotų autobusų būna 30 ir daugiau
Comment
Comment