Parašė Ponasdzinglas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
-
Parašė Boutsen Rodyti pranešimąNejuokink. Pirma karta girdžiu. Esu profsajungos narys ir pirma karta girdžiu. NESKLEISK MELO
Comment
-
Parašė Boutsen Rodyti pranešimąNejuokink. Pirma karta girdžiu. Esu profsajungos narys ir pirma karta girdžiu. NESKLEISK MELO
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimąkad šitą girdėjau jau ne iš vieno troleibusisto, kad paruošimo laiką sutrumpinti žada iki 5 vietoj buvusių 30 minučių todėl ir organizuojamas minėtas streikas.
Comment
-
Parašė Boutsen Rodyti pranešimąVisu pirma paruosimo laikas buvo ne 30 minuciu o 15 minuciu. Antra as esu troleibusistas. Dirbu 9 metus. Esu profsajungos komiteto narys. Apie joki streika niekas nesneka ir nesiruose. Taip paruosima sumazino iki 5 minuciu. Bet cia dar klausimas ar ilgam. Sutinku gal kokie keli verkentis ir kliedi apie streikus. Bet patikinu niekas nesiruose streikuoti. Atsiprasau del rasybos klaidu. Rasau is telefono. Aciu. Geros nakties ir ateinancios dienos. Su pagarba.
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimątai per tas 5 minutes nebus įmanoma net iki troleibuso nueit tai teks išvažiuot iš parko su dideliais minusais jei duryse oras užšalęs ar panašiai. Autobusų parke dar rimčiau kol į sistemą orą užpumpuoti jei kol senesnis grabas reikia minimum 10 minučių.
Comment
-
Parašė Boutsen Rodyti pranešimąBudincios atveza i darba vienus iki isvaziavimo likus 15 minuciu, kitus valanda ir daugiau pries isvaziavima. As gyvenu 5 minutes peskom nuo depo, bet ateinu pusvalandi net ir daugiau anksciau pries darba. Tad nera cia problemu su tom 5 minutemis. Jai nori pradeti darba patogiai be jokiu problemu, tai ateik anksciau. Na zinoma yra rekenciu, kad uz ta nemoka. Nu bet cia ju problemos. Lovoje guleti irgi negausi algos uz tai. Vienas man priekaistavo, kad tipo per tokius kaip as padare 5 minutes. Bet zmogau, stenkis kaip nors slepti ir neissiduok kad esi siek tiek trinkteltas. Labai kvailas priekaistas. Ach vel as pridariau rasybos klaidu. Tie ismanieji, nieko neismano apie lietuviu kalbos gramatika. Ruosiuosi i darba ir kas juos zino, gal kuriuos nors forumiecius pavezesiu. Geros dienos.
Autobusų parke mąstome padaryt kurią dieną tokią akciją kai liks 10 minučių visi eiti tik pasiiminėti kelionės lapus ir eiti prie autobusų
Comment
-
Parašė Petr Rodyti pranešimąČia ne jų, o įmonės problemos. Vairuotojams turi būti mokoma už TP paruošimą darbui. Normaliai turi būti bent 20-30 minučių. Kodėl jie turi ruošti TP nemokamai? Nelabai suprantu šios logikos.
Comment
-
Kauno planuose – nauji troleibusai
Užsienio kompanijos domisi įmonės UAB „Kauno autobusai“ paskelbtu panaudotų troleibusų pirkimo konkursu. Taip pat įmonės atstovai prabilo apie naujų troleibusų įsigijimo planus.
Šaltinis: http://kaunas.kasvyksta.lt/2016/01/2...i-troleibusai/
Comment
-
Parašė karolis371 Rodyti pranešimąGeros naujienos o dėl tų naudotų aš kažkaip,kad tai bus troleibusai iš Talino
Siūlau pasiskaityti www.troleibusas.lt apie taiwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąKad paskelbtas konkursas, dar nereiškia, jog pavyks įsigyti troleibusų. Pasidomėkite apie konkurso sąlygas. Pats straipsnis yra šališkas ir neišsamus.
Siūlau pasiskaityti www.troleibusas.lt apie tai
Comment
-
Parašė karolis371 Rodyti pranešimąGeros naujienos o dėl tų naudotų aš kažkaip,kad tai bus troleibusai iš Talino
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąNuo kada šis tinklalapis nėra šališkas?www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąMan irgi troleibusas.lt atrodo šališkas paauglio rašinėlis. Neverta gaišt laiko skaitinėjant
Comment
-
Į Kauno gatves jau išvažiavo pirmieji iš penkiolikos neseniai įsigytų „Scania OmniCity“ autobusų. Transporto priemonės keis seniausius, dvidešimt ir daugiau metų keleivius vežusius autobusus, rašo ebus.lt
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąSkaityti daugiau: http://kaunas.kasvyksta.lt/2016/01/2...#ixzz3yYIsKzyH
Comment
Comment