Tai dar kol kas ne visai atostogų metas, todėl ir važinėja. Ar vėliau vasarą važinės?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąTai dar kol kas ne visai atostogų metas, todėl ir važinėja. Ar vėliau vasarą važinės?
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąO kodėl galėtų nelaikyti? jei srautai sumažėjo, tai nereikia. Jų ne tiek daug, kad be jų tiesiog nebūtų ką į maršrutus išleisti.
Comment
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąLiepos mėnesį vienas vairuotojas vairuojantis trigubą autobusą tikrai atostogaus , tai sumažės , arba kels į 46 ir tą kitą maršrutą.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąLiepos mėn. atostogų išeis pats pirmas gyvatės (839) vairuotojas. Man jis taip sakėNeskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąVytautas ane?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąVardo neprisimenu bet jis dave "interviu" "kas vyksta kaune" portalui jai neklystuNeskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąVažinėja dabar dvigubi autobusai į Parodos kalną, ar ten tik ekspermentas buvo?
Comment
-
Parašė RobertasS Rodyti pranešimąVažinėjo, bet neilgai. Apskritai, dabar vasarą dvigubi autobusai dirba tik pamaininiais, arba vienos pamainos grafikais kiek pastebėjau. pvz 36, 16, 39, 23, pertrauktais grafikais siųsdavo dažniausiai ilgus, tai dabar tik trumpi.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Tikiuosi, kad Matijošaitis pakeis tą nesąmoninga Kupčinsko sugalvotą sprendimą dėl troleibusų ateities Kaune. Jei kalbama, kad Kaune troleibusai važinės dar 10 metų, tai mes dar tiek laiko važinėsime su Škodomis? Man čia kažkos absurdas, juk gi laisvai galėtų pasinaudoti ES parama ir užpirkti naujų troleibusų.. O be to manau, troleibusai Kaune neišnyks 2025m., nes nemanau, kad Kaunas įpirks elektrinių autobusų infrakstūrą ir pan, nes viską reiks kurt nuo nulio.
Comment
-
Parašė RobertasS Rodyti pranešimąNuo Liepos 13 d. A19 maršrutas pratęsiamas sukilėlių pr., j.Lukšos Daumanto g. iki naujos stotelės: Skubios pagalbos centras.
Comment
-
Man atrodo, kad per toli nubrėžė jam galinę stotelę. Ar tik ne čia ji bus: https://goo.gl/maps/rg6nn ?
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąMan atrodo, kad per toli nubrėžė jam galinę stotelę. Ar tik ne čia ji bus: https://goo.gl/maps/rg6nn ?www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
Comment