Parašė Garbanius
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė Vakaris Rodyti pranešimąKlausimas: o ką, Vilniaus, Klaipėda, ar Panevėžys turtingesni, kad perka vokiškus, o ne "beneliux"iškus" autobusus? Dėl paskutinių Van Hool autobusų sutinku - man jie taip pat patrauklūs. Tikiuosi naujas pirkinys bus panašaus lygio.
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąKaip jau ir minejo, viskas daroma is ubagumo: nauji pirkti Soliariai irgi yra pigi marke, dalys panasios, mazesni aptarnavimo kastai ir t.t.
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąNe visada "pigu" automatiškai reiškia "blogai". Be to, Kauno atvejis kur kas optimalesnis nei Vilniaus, kur yra visiškas zoologijos sodas. Skirtingų gamintojų autobusai, skirtingi jų techniniai duomenys, dėl to ir tenka užsakinėti detales iš daugelio įvairių tiekėjų. Visgi, geriau jau pirkti bent jau panašias detales turinčius autobusus.
Comment
-
pirma Kaunas bendradaebiauja su Olandijos kazkurio miesto parku. Pas juos 10 metu senumo autobusai yra nurasomi rodel ir parduodami uz kazkokia simboline kaina. O kaip Lietuvai manau yra dar kuo puikiausi autobusai. O pagal zmoniu saziningumo bilietu pirkima turetu autobusai ne kazkuo pazenge o vaziinet Ikarusai
Comment
-
ziurint i castrosua autobusu kainas tie 100 000 yra labai mazai, nes dujinio kaina 1 750 000 o hibrido 2 500 000 yra
beje antradieny keletas autobusu jau atvaziuos i parka ir bus aisq kokie jie is tiesu yra. Tik tiek zinau kad kazkas is Daf Den seimos nes olandiski.Paskutinis taisė egiscrypth; 2014.10.25, 16:01.
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimąziurint i castrosua autobusu kainas tie 100 000 yra labai mazai, nes dujinio kaina 1 750 000 o hibrido 2 500 000 yra
beje antradieny keletas autobusu jau atvaziuos i parka ir bus aisq kokie jie is tiesu yra. Tik tiek zinau kad kazkas is Daf Den seimos nes olandiski.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Komandoras Rodyti pranešimąBeje, kaip konkursas vėl pritaikytas buvo vienam dalyviui.
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimąziurint i castrosua autobusu kainas tie 100 000 yra labai mazai, nes dujinio kaina 1 750 000 o hibrido 2 500 000 yra
Comment
-
Parašė zn76 Rodyti pranešimąNu va, o kelis puslapius atgal "kai kas" ginčijosi su manimi, kad konkursai organizuojami dėl skaidrumo ir pan. bla-bla-bla (net išvadino mane kvailiu).
Comment
-
beje antradieny keletas autobusu jau atvaziuos i parka ir bus aisq kokie jie is tiesu yra. Tik tiek zinau kad kazkas is Daf Den seimos nes olandiski.
Įvykus viešųjų pirkimų konkursui tapo aišku, jog skirtos 89,7 mln. litų paramos užtenka 93 autobusams įsigyti. Juos reikėjo paskirstyti devyniems autobusų parkams.
Šaltinis: http://www.ebus.lt/keleivinio-transp...miestams-.html
Comment
-
Parašė Tautvis Rodyti pranešimąNeskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė Kau80 Rodyti pranešimąSveiki, įdomu kodėl M53 vis dar dalis senų Fordu važinėja?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Kaune nugenėjus mikroautobusų maršrutus jų nišą užima maži miesto įmonės autobusai
http://www.15min.lt/naujiena/verslas...7-462570?cf=dfMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąKaune nugenėjus mikroautobusų maršrutus jų nišą užima maži miesto įmonės autobusai
http://www.15min.lt/naujiena/verslas...7-462570?cf=df
Comment
Comment