Tai ar yra žinių apie perkamas škodas iš rygos???
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąNebus perkamos, buvo minėta kažkur.
Sek forumą, ir nebus nesąmoningų klausimųMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Pasirašyta sutartis dėl 15 naudotų autobusų tiekimo. Laimėjo Olandijos įmonė, kuri ir buvo vienintelis dalyvis. Bent jau jos pačios svetainėje virš 15 vienetų, ši įmonė turi tik Mercedes-Benz Citaro ir DAF SB250. Bet gali būti, kad Kaunui skirti autobusai jau nebėra rodomi svetainėje. Būtų įdomu sužinoti, ką nusipirko Kauno Autobusai.
Comment
-
Parašė Komandoras Rodyti pranešimąPasirašyta sutartis dėl 15 naudotų autobusų tiekimo. Laimėjo Olandijos įmonė, kuri ir buvo vienintelis dalyvis. Bent jau jos pačios svetainėje virš 15 vienetų, ši įmonė turi tik Mercedes-Benz Citaro ir DAF SB250. Bet gali būti, kad Kaunui skirti autobusai jau nebėra rodomi svetainėje. Būtų įdomu sužinoti, ką nusipirko Kauno Autobusai.
Perdažyti kauno gatvėse atrodytų puikiaiMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąButu puiku, kad tie patys citaro mersai atvarytų.
Perdažyti kauno gatvėse atrodytų puikiai
Bus apie desimties metu senumo Den autobusai is kuriu keli su priekabomis ir keli trigubi.
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimąBus apie desimties metu senumo Den autobusai is kuriu keli su priekabomis ir keli trigubi.
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimąBus apie desimties metu senumo Den autobusai is kuriu keli su priekabomis ir keli trigubi.
Ta prasme su 2 "armonikom"?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rvr Rodyti pranešimąKam Kaunui trigubi autobusai?!
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąKeleivių vežimui apkrautais maršrutais.
nes jam apsisukt ar padaryt 90 laipsnu posuky reikia didelio kampo.
tokie marsrutai kaip 16 23 46 netinkami
Comment
-
Trigubi Den Oudsten? Ar išvis tokiu būna? Taip pat niekaip negali būti naujesnio nei 2002m. Den Oudsten, nes tais metais firma bankrutavoPaskutinis taisė Valius Kedainietis; 2014.10.24, 18:31.
Comment
-
Parašė Valius Kedainietis Rodyti pranešimąTrigubi Den Oudsten? Ar išvis tokiu būna? Taip pat niekaip negali būti naujesnio nei 2002m. Den Oudsten, nes tais metais firma bankrutavo
Tik viena aisku kad viengubi dvigubi ir trigubi bus vienos firmos.
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimąTik viena aisku kad viengubi dvigubi ir trigubi bus vienos firmos.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Vakaris Rodyti pranešimąTechninių autobusų savybių ar privalumų nežinau, bet man iki šiol įsigytų Den Oudsten'ų ir Berkhof'ų dizainas yra tragiškas. Gaila, kad KA taip myli olandus ir ignoruoja MAN, MB ar Neoplan autobusus.Paskutinis taisė Garbanius; 2014.10.24, 20:48.
Comment
-
Parašė Komandoras Rodyti pranešimąRamiai visiem, pasirašyta sutartis dėl 15 dvylikos metrų autobusų. Dėl trigubų tėra paskelbtas specifikacijų projektas ir jokie konkursai nepaskelbti.
Comment
Comment