Parašė KitoksBrolis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Jau yra paskelbti grafikai ir maršrutu schemos 51-57 mikroautobusų kurie galios nuo Rugjučio 1d tinklapyje: www.kvt.lt
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąKaip suprast 11 apylanką?
Duobėta ir siaura Vėjo gatve važiuos?Nuo šių metų birželio 16 d. iki liepos 20 dienos vykdant vandentiekio ir buitinių nuotekų tinklų klojimo darbus sustabdomas eismas Josvainių gatvėje nuo sankryžos su Naujakurių g. iki sankryžos su Vėjo g. 11-ojo maršruto autobusai iš Kauno klinikinės ligoninės ir atgal važiuos Josvainių g., Naujakurių g., Baltijos g., Vėjo gatve, toliau įprasta trasa.
Transporto ir eismo organizavimo skyriuswww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąKodėl 2Lt būtų nesąmoninga kaina dabar perkant už 2.40Lt (ar taitinkamai 1 ir 1.20) ?
Negana to patogumas, kad nereikia krapštyti monetų, bei patogumas, kad gali persėsti nemokamai.
Griežtai raginu tuojau pat nusipirkti kortelę ir pajusti naudą.Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąNusiperku kortelę tarkim , domėjausi - ji 6 LT kainuoja. Bet jei čia žada apmokestinti , kad auto turiu , tai kas tada? Tada viešas nemokamas bus? Tikrai taip nebus. O jei apmokestina automobilius , tada iš principo po miestą su juo važinėsiu ir jokio viešojo nesirinksiu , nes aš už jį moku , tai kam jam stovėt kieme jei iš mano kišenės lt nubyra "kažkam"? Kažkokia nesamonė.
Comment
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąNusiperku kortelę tarkim , domėjausi - ji 6 LT kainuoja. Bet jei čia žada apmokestinti , kad auto turiu , tai kas tada? Tada viešas nemokamas bus? Tikrai taip nebus. O jei apmokestina automobilius , tada iš principo po miestą su juo važinėsiu ir jokio viešojo nesirinksiu , nes aš už jį moku , tai kam jam stovėt kieme jei iš mano kišenės lt nubyra "kažkam"? Kažkokia nesamonė.
O šiaip rašei, kad "nesamoningos kainos" su e-bilietu, o aš tave pataisiau, kad kaip tik geresnės kainos + nemokamas persėdimas + patogumas nekrapštyti monetų kas kart.
Comment
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąNusiperku kortelę tarkim , domėjausi - ji 6 LT kainuoja. Bet jei čia žada apmokestinti , kad auto turiu , tai kas tada? Tada viešas nemokamas bus? Tikrai taip nebus. O jei apmokestina automobilius , tada iš principo po miestą su juo važinėsiu ir jokio viešojo nesirinksiu , nes aš už jį moku , tai kam jam stovėt kieme jei iš mano kišenės lt nubyra "kažkam"? Kažkokia nesamonė.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Man yra milžiniškas privalumas e.bilietas : Galiu važuoti su kiek noriu persėdimu kad ir kiekvienoj stotelėj persėsti , kadangi važuoju per diena minimum su 4 autobusais/troleibusais man e.bilietas atsiperka per 2 savaites ilgiausiai. Ir nereikia kaip ir minėjo krapštyti pinigų ir trugdyti vairuotojui atlikti savo darbą.
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąIr tai vien tik dėl žmonių, įpratusių patogiai važiuoti asmeniniu automobiliu, ir dažnai po vieną.
P.S. Asmeniškai turiu ir automobilį, ir važinėju VT.
Comment
-
Kol jie turės pinigų nusipirkti elektrobusus, troleibusai važinės iki 2050... Tik bijau, kad nesugalvotų, iki kol turės pinigų elektrobusus nusipirkti, išardyti KT ir paleisti paprastus autobusus, arba nustoti juos remontuoti ir apleistų taip, kaip jie padarė Vilniuje... Matyt, KT atkarpą per Vydūno al. galima pamiršti...
Comment
-
Parašė Gintaras663 Rodyti pranešimąJei ES skirs pinigų tiesti KT per Vyduno al tai kodėl gi ne tiesti ir sau kažkiek į kišenę pinigų isidėti. Ir beto ta pati KT galėtu parduoti.
Comment
Comment