Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kauno viešasis transportas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Medūza Rodyti pranešimą

Ketvirtadieniai buvo pridėti 2011-ų galę, bet nepraėjus net 3-ms mėnesiams šie kurdavimai buvo panaikinti
    Tikrai taip. Tais laikais kai vaziuodavo ,, naktiniai' nebuvo nei Bolt, nei paspirtuku.

Comment

Parašė Nerijus_kns Rodyti pranešimą

Tikrai taip. Tais laikais kai vaziuodavo ,, naktiniai' nebuvo nei Bolt, nei paspirtuku.
      Tuo metu ir taksi brangūs buvo, ypač studentams

Comment

Parašė Medūza Rodyti pranešimą

Tuo metu ir taksi brangūs buvo, ypač studentams
        Tai ir dabar taksi brangūs, ypač studentams. Nepalyginama su 50% lengvatiniu VT.

Comment

Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą

Tai ir dabar taksi brangūs, ypač studentams. Nepalyginama su 50% lengvatiniu VT.
          O mėnesinis VT bilietas studentams su 80% nuolaida, kas lygu 5,6 euro, kitaip tariant, pigiau grybo

Comment

Parašė gazebo Rodyti pranešimą

O mėnesinis VT bilietas studentams su 80% nuolaida, kas lygu 5,6 euro, kitaip tariant, pigiau grybo
            Man rodos bent dalį tų metų kai naktinis važinėjo, mėnesiniai naktiniame negaliojo.
            Ir dar būdavo, kad vairuotojai blokuodavo terminalus, tai net ir vienkartinio negalėdavai iš savo VT kortelės apmokėti, reikėdavo pirkti vienkartinį brangesnį iš vairuotojo.

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą

Man rodos bent dalį tų metų kai naktinis važinėjo, mėnesiniai naktiniame negaliojo.
              Ir dar būdavo, kad vairuotojai blokuodavo terminalus, tai net ir vienkartinio negalėdavai iš savo VT kortelės apmokėti, reikėdavo pirkti vienkartinį brangesnį iš vairuotojo.
              Tiksliai, aš gal tik porąkart važiavęs naktiniu, ir neatsimenu jau kaip su atsiskaitymu. Bet vis tiek gaila, kad net nesvarsto galimybės atkurti.

Comment

Working...
              X