Parašė PoDV
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Na konkrečiai mano atveju problema turbūt ne žmogaus noras parodyti "valdžią" ar kažką vaizduoti, bet ūmi prichiatrinė būklė, reikalaujanti atitinkamos ir, ko gero, nedelsiamos pagalbos. Būtų labai sunku patikėti, kad tokie incidentai tai konkrečiai vairuotojai kiltų pirmą kartą.
Apie patį sulaikymą vykdomą trečių asmenų įdomu.
Kaip suprantu, VT vairuotojas neturi teisės nieko sulaikyti? Pvz. nori išlaikyti kokius nors tikrus ar išgalvotus niekadėjus sulaikytus tr. priemonėj, tačiau realiai gaudymu ramiai pagal pareigas turėtų užsiimti policija?
Comment
-
Tesiasi kontaktinio tinklo modernizavimas Draugystės žiede.
Taip atrodė prieš https://www.google.com/maps/@54.9117...7i16384!8i8192
Dabar atrodo taip
- 5 patinka
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimą
Man tai kyla toks vaizdinys kaip miksas kažkokių jau ūmėjančių ar ūmių psichiatrinių būklių ir dar noro jaustis relevant.
Apie patį sulaikymą vykdomą trečių asmenų įdomu.
Kaip suprantu, VT vairuotojas neturi teisės nieko sulaikyti? Pvz. nori išlaikyti kokius nors tikrus ar išgalvotus niekadėjus sulaikytus tr. priemonėj, tačiau realiai gaudymu ramiai pagal pareigas turėtų užsiimti policija?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąPapaskosiu linksmą istoriją apie patirtį su Kauno VT.
Savaitgalį teko lankytis Kaune ir prisiminiau, kad dar niekada nesu Kaune važiavęs troleibusu, tai nutariau šitą klaidą ištaisyti ir su draugeliu nutarėm pavažiuoti 11 troleibusu nuo Laisvės Alėjos į viršų. Laukiant trūlo, vaikštinėjam apie stotelę, aš bandau savo naujo telefono kamerą, žvalgausi į aplinkinius namus ir šiaip žiūriu, kaip čia ką nors sukomponavus. 11 troleibusui atvažiavus, įlipam ir bandom nusipirkti porą bilietų už 2 Eur monetą. Vairuotoja bilieto mums neduoda ir 2 Eur nepasiima, bet spokso ir lyg kažką man sako. Neiškart net supratau, nes tiesiog tikėjausi bilietėlio ir paklausiau, ar galim nusipirkti du pilnus bilietus. Tada man dašilo, kad ji manę piktai klausia "ką čia fotografavai?" Aš galvojau, kad gal ji nusprendė pajuokauti ar šiaip mėgsta pašnekėti su keleiviais. Sakau "mes viešojo transporto entuziastai, bandom Kauno troleibusus". Ir tada vairuotoja pradėjo kažkokią nerišlia ir sunkiai į bet kokius logiškos ir koherentiškos kalbos rėmus įsipaišančią tiradą apie "iškeltą žmogžudystės bylą", "atiduok čia pat man telefoną", "iškviesiu policiją", "Vadovybė jau viską per kameras stebi", "tuoj jums bus" ir t.t. ir pan.
Bet kokie bandymai jai mandagiai paaiškinti, kad ji neturi jokios teisės taip nei šio nei to užsipulti random žmonių, nepadėjo, bet bilietą visgi pardavė. Tik tuo viskas nesibaigė.
Nuvažiavus kelias stoteles ir norint išlipti, neatidaro durų. Just like that, tiesiog neatidaro troleibuso durų. Kiti keleiviai pradėjo šaukti, kad atidarytų duris, tai ji atidarė priekines duris ir juos išleido. Man atsargiai priėjus prie durų, ji uždaro duris. Pareikalauju duris atidaryti ir išleisti, o ji vietoj to toliau pradeda savo isterišką baubimą apie "žmogžudystės byklą", "jau viską čia tiesiogiai vadovybė stebi", "atiduok telefoną" ir "parodyk nuotraukas". Ir taip iki kitos stotelės, kur aš jau pats biškį pakėliau balsą ir labiau užtikrintu, bet ir toliau labai mandagiu, pagarbiu ir civilizuotu tonu paaiškinau, kad poniai gręsia 146 BK straipsnis ir kad savo elgesio motyvus galės dėstyti savo vadovybei, o dabar prašyčiau nedelsiant atidaryti duris ir išleisti. Dar paspoksojo kelias sekundes į mane savo liguistu žvilgsniu ir visgi nusprendė duris atidaryti.
Tai vat toks pirmas pasivažinėjimas Kauno troleibusais. Buvau pagrobtas troleibuso vairuotojos
Comment
-
Parašė Kirstukas Rodyti pranešimąPuiku, kad toliau vyksta tinklo modernizavimas, bet vis dar kai kurie troleibusų vairuotojai stipriai užstabdo ties atnaujintomis vietomis. Ar vairuotojai paprasčiausiai nežino ir bijo, ar niekas jų neinformavo, kad gali daug didesniu greičiu važiuoti?
Comment
-
Parašė Tomas321 Rodyti pranešimą
Greitis priklauso nuo vairuotojo noro išlipti užsidėti nukritusias štangas.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Bet visi kalba, jog galima greičiau naujomis tnklo linijomis važiuoti.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė 10.000 Rodyti pranešimą
Tai gal vairuotoja tiesiog galvojo, kad tavo telefono kamera nutaikyta į ją asmeniškai, o ne tiesiog į troleibusą. Yra žmonių, kuriems nepatinka, kai juos atsitiktinai fotografuoja kažkokie nepažįstami žmonės. Šioje vietoje, manau, galima suprasti ir tą troleibuso vairuotoją
Ai ir dar. Aš apskritai nieko nefotografavau. Nors tai ir nėra kaip nors svarbu šiuo atveju.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė 10.000 Rodyti pranešimąTai gal vairuotoja tiesiog galvojo, kad tavo telefono kamera nutaikyta į ją asmeniškai, o ne tiesiog į troleibusą. Yra žmonių, kuriems nepatinka, kai juos atsitiktinai fotografuoja kažkokie nepažįstami žmonės. Šioje vietoje, manau, galima suprasti ir tą troleibuso vairuotoją
- 6 patinka
Comment
-
Parašė cozzamarra Rodyti pranešimą(rašau besišypsodamas) Man šis John nuotykis skamba neįtikėtinai, bet tiek, ko gero, neprigalvosi ;] Noriu dabar patekti į 11 Kauno VT troleibusą su ta teta!
- 1 patinka
Comment
-
Aš irgi galvočiau kad istorija įtartina, jeigu nebūtų tekę panašaus įvykio patirti Vilniuje (prieš dešimtmetį, tai nebeaktualus tas vairuotojas). Vairuotojas tiesiog nusprendė kad kai kuriose stotelėse nėra reikalo darinėti durų, kas labai nepatiko norintiems tne išlipti keleiviams. Šiuo atveju aš važiavau toliau tai buvau tik stebėtojas.
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąAš irgi galvočiau kad istorija įtartina, jeigu nebūtų tekę panašaus įvykio patirti Vilniuje (prieš dešimtmetį, tai nebeaktualus tas vairuotojas). Vairuotojas tiesiog nusprendė kad kai kuriose stotelėse nėra reikalo darinėti durų, kas labai nepatiko norintiems tne išlipti keleiviams. Šiuo atveju aš važiavau toliau tai buvau tik stebėtojas.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomas321 Rodyti pranešimąTesiasi kontaktinio tinklo modernizavimas Draugystės žiede.
Lietuva visiems.
Comment
-
Parašė 10.000 Rodyti pranešimą
Tai gal vairuotoja tiesiog galvojo, kad tavo telefono kamera nutaikyta į ją asmeniškai, o ne tiesiog į troleibusą. Yra žmonių, kuriems nepatinka, kai juos atsitiktinai fotografuoja kažkokie nepažįstami žmonės. Šioje vietoje, manau, galima suprasti ir tą troleibuso vairuotoją
ПТН ПНХ
«Русский военный корабль, иди нахуй!»
Comment
Comment