Seni stulpai gali neatlaikyti tinklo įtempimo , taip pat skiriasi atramų montavimo principas , senos atramos neturi pamato . Taip pat keičiasi kreivių vietos tam kad užtikrinti atitinkama kreivių kampą nustatytam greičiui . Kaip ir šiuo metu Nemažai atramų paruošta Draugystės žiede , kur bus tinklas pakeistas pilnai , naujos kreivės užtikrinant ne didesnį nei 13 laipsnių kampą . Nauji iešmai . Darbai prasidės iškart kai baigs dalį 6 forto žiedo .
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Konkurencija ir miesto viesojo transporto imonese. pilka straipsni skaitykite kasvykstakaune.lt .https://kaunas.kasvyksta.lt/2022/03/...zteks-visiems/
Comment
-
Parašė Vilniaus gyventojas Rodyti pranešimąBent jau aš tai keleivių kontrolę ne kartą mačiau, prieš kokį mėnesį ir patikrintas buvau. Kiek matau jų taktika yra tokia, kad piko metu dirba galinėse, nuošalesnėse stotelėse, kur mažesni keleivių srautai, o pagrindinėse stotelėse kontrolė stovi ne piko metu ir savaitgaliais.
Comment
-
Man asmeniškai nepatinka kontrolės tikrinimo būdas: tikrinti stovinčios transporto priemonės keleivius. Be to galima tikrinti ne ilgiau nei 3min.
Užsienyje kontrolė įlipa stotelė ir keleivius tikrina vaziuojant transporto priemonei tai viešasis transportas būna punktualesnis nei pas mus. Pasitaikė kai kontrolės darbuotojai būna apsirengę paprastais kasdieniais drabužiais ir išvažiavus iš stotelės išsitraukia kontrolės darbo korteles ir tikrina keleivius .
Be to baudą už važiavimą nesikeitė daugiau nei 10 metų . Bent jau Kaune tas pats 30€ , prieš euro įvedimą 100Lt.Paskutinis taisė Etransport; 2022.05.03, 10:15.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąKur dingo keleivių kontrolė?
Visada mieste kažkur matydavau jų autobusiųką 1-2 kartą per savaitę, tačiau pastaruosius kelis mėnesius apskritai nei karto nemačiau.
Arba labai smarkiai pkarpė, arba išvis nuėmė?
Zuikiai darosi vis drąsesni ta proga...
Parašė Vilniaus gyventojas Rodyti pranešimąBent jau aš tai keleivių kontrolę ne kartą mačiau. Kiek matau jų taktika yra tokia, kad piko metu dirba galinėse, nuošalesnėse stotelėse, kur mažesni keleivių srautai, o pagrindinėse stotelėse kontrolė stovi ne piko metu ir savaitgaliais.
Comment
-
Parašė Kaunietis Aidas Rodyti pranešimą
Kaip pastebėjo kolega...
Tikrai kontrolė yra mieste. Važiuodamas link Panemunės, buvau patikrintas Smetonos al. stotelėj, kas pasirodė gana keista. Labiau pradėta tikrinti nuošalėsne vietose, tikrai...
Džiugu, kad yra, nes, kaip rašiau, zuikių vis matau daugiau.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Tai tada labai keistas sutapimas, kad jau kokius 2-3 mėnesius jokiose vietose nemačiau nei karto, kai iki tol būdavo vidutiniškai maždaug 1 pamatymas per savaitę.
Comment
-
Parašė Kaunietis Aidas Rodyti pranešimą
Kaip pastebėjo kolega...
Tikrai kontrolė yra mieste. Važiuodamas link Panemunės, buvau patikrintas Smetonos al. stotelėj, kas pasirodė gana keista. Labiau pradėta tikrinti nuošalėsne vietose, tikrai...
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Tai tada labai keistas sutapimas, kad jau kokius 2-3 mėnesius jokiose vietose nemačiau nei karto, kai iki tol būdavo vidutiniškai maždaug 1 pamatymas per savaitę.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąKas per rezultatai? Yra konkretūs skaičiai kiek daugiau baudų išrašo?
- 2 patinka
Comment
-
Parašė karolis1993 Rodyti pranešimąBerods šiemet Kauno autobusai turėtų įsigyti
dujinių autobusų, gal žinot ar vyksta konkursas?
Comment
-
Parašė karolis1993 Rodyti pranešimąBerods šiemet Kauno autobusai turėtų įsigyti
dujinių autobusų, gal žinot ar vyksta konkursas?
Comment
Comment