Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė karolis1993 Rodyti pranešimą
aciu uz info! Laukiam labai dabar naujoviu)
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimą
Bet keistai jums užkliuvo būtent viešasis transportas su normalia temperatūra tai yra 22 - 28 kaip traktuoja autobusų gamintojai.
kodėl kai žiema nueinama į pvz maximą ir ten žiemą būna tikrai šilta, bet daeina kad galima nusirengti. Bet viešajame transporte kažkodėl jau ne.
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Taip, man tikrai užkliūva kaip su žiemine striuke tenka sėdėti kiekvieną ryta 25 laipsnių temperatūroje. Jums irgi užkliūtu jeigu ne tik vairuotumėte o ir naudotumėtės viešuoju transportu. Maksimoje taip pat nemalonu žiema, bet maksimoje kas 5 minutes nėra darinėjamos durys keliant skersvėjį.
Naujuose MAN autobusuose nustatyta +28C gamykliškai.
Comment
-
būtent dėl nuolatos darinėjamų durų kondicionieriai nesugeba nieko atvėsinti, nes klimato kontrolė dėl nuolatos salono keičianšios temperatūros nieko nevėsina.
Naujuose MAN autobusuose nustatyta +28C gamykliškai.
O 28C yra nekomfortiška ir nesanitariška nesvarbu kokiu metų laiku. Taip nustatyti čia reikia būtų nelabai sveiku.
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąMan rodos viskas ok su tais kondicionieriais, eilinis egiscrypt nusišnekėjimas
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Tai kad sugeba. Kai įjungia normaliai tai ir atvėsina.
O 28C yra nekomfortiška ir nesanitariška nesvarbu kokiu metų laiku. Taip nustatyti čia reikia būtų nelabai sveiku.
Comment
-
Jei lauke +30, tai kondicionierius turi atvėsinti iki 25 ne žemiau. Nes kuo didesnis temperatūros skirtumas, tuo blogiau sveikatai.
jei bus rimtesnė vasara apie +30C pamatysite kad visi MAN važinės su atvirais langaisPaskutinis taisė Al1; 2021.05.31, 13:40.
Comment
-
o kiek turėtų būti jūsų nuomone? Man asmeniškai bent 22C reikia.
22 laipsnių tinkamumas nepatvirtuna 28 laipsnių tinkamumo...
Comment
-
Tikiu, kad naujuosiuose MAN'uose viskas bus kuo puikiausiai. Net ir senuose autobusuose, kur tas kondicionieriaus veikimas/pūtimas silpnokas yra geriau nei jokio. Tas aiškiai pasijaučia perlipus į kitą autobusą, kur kondcionieriaus nėra arba jis neveikia. Kažkokių programuojamų temperatūrų, kurių negalima reguliuoti- tikrai nėra.
Comment
-
MAN'e tai tikrai neina temperatūros reguliuot, tik ijungti/išjungti AUTO klimato kontrole. Tas pats praktiškai pas visus autobusus, išskyrus Temsas ir mikriukus kur gali pasirinkti salono temperatūra (ijungus auto 22C°, galima sumažint, padidint).
Pas MAN'a veikiant kondicionieriui neveikia start/stop sistemą, tai praranda visa savo "hibridiškumą".
Comment
-
Parašė Tomas321 Rodyti pranešimąMAN'e tai tikrai neina temperatūros reguliuot, tik ijungti/išjungti AUTO klimato kontrole. Tas pats praktiškai pas visus autobusus, išskyrus Temsas ir mikriukus kur gali pasirinkti salono temperatūra (ijungus auto 22C°, galima sumažint, padidint).
Pas MAN'a veikiant kondicionieriui neveikia start/stop sistemą, tai praranda visa savo "hibridiškumą".
Jei tikėti kalbomis yra autobuso salone 3 temperatūros davikliai ties kiekvienomis durimis stoge (tol kol ateina temperatūra iki stogo apačioje tikrai jau nebus nustatyti sakykime tie +22C. Yra gudruolių kurie atsidaro langus taip atvėsindami prie stogo esančius daviklius iškart krenta vėsinimo galingumas.
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąSenuose laužuose, kur kondcionieriaus remontas kainuoja brangiau nei pats autobusas pasitaiko visko, bet naujesniuose viskas ten dažniausiai veikia ir skirtumas tikrai yra.
Comment
-
o kiek turėtų būti jūsų nuomone? Man asmeniškai bent 22C reikia.
Nors 22 jau yra pilna higienos normose, vasara tikrai būtų gerai iki tiek atvėsinti, na o žiemą teks stovėti prie durų jeigu tiek užkaitinsit.
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimąYra gudruolių kurie atsidaro langus taip atvėsindami prie stogo esančius daviklius iškart krenta vėsinimo galingumas.Paskutinis taisė MedinisStrazdas; 2021.06.01, 09:02.
Comment
Comment