Jau visur pakeitė? Nes vyriskas balsas pranesa tik Dramos teatro stotele.. Nes nematau reikalo taip daznai keisti "praneseja",juk neseniai pakeite buvo,geriau padarytu nauja informacini signala,nes dabartinis tai kvailokas toks????
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė karolis1993 Rodyti pranešimąJau visur pakeitė? Nes vyriskas balsas pranesa tik Dramos teatro stotele.. Nes nematau reikalo taip daznai keisti "praneseja",juk neseniai pakeite buvo,geriau padarytu nauja informacini signala,nes dabartinis tai kvailokas toks????
Comment
-
Parašė karolis1993 Rodyti pranešimąVakar 43 vaziavau,na bet tragedija igarsinimas,nieko neimanoma girdet,cia patylina garsiakalbius autobusuose ar kaip?
Comment
-
Parašė Nerijus_kns Rodyti pranešimą
Toks buvo mano siulymas, kiti du siulymai nepraejo....
Comment
-
O gal kas gali paaiškinti kodėl troleibusai per naują kontaktinį tinklą vis dar važiuoja 10km/h? Jau tikrai nemažai pakeista, bet troleibusų greitis visiškai nepadidėjo. Apmaudu žiūrėti video iš kitų valstybių kur per KT išsiskyrimus troleibusai lekia 40-50 km/h. Tai kam jį keičia jei greitis tas pats kaip prieš kelis metus?? Blogas KT? Vairuotojai nenori rizikuoti, nes laikas nespaudžia?
Visa laiką prieš dyzelininkus kurie nekenčia troleibusų, nes jie "lėti", argumentas buvo kad senas KT ir tiesiog reikia jį pakeisti.
- 5 patinka
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąKur konkrečiai ant 10 km/h? Per iešmus? Tiesioje linijoje net ir senoje ant 10 km/h tikrai nevažiuoja. O šiaip tai taip - jokio progreso kol kas nėra dėl greičio.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąO grafikus kas sudaro? Sudaryti grafikai ir važiuok. Nenuvažiuoji dėl objektyvių priežasčių - nesusitvarkai su darbine užduotimi.
darbinė užduotis yra atidirbti paskirtas valandas, o kiek per jas pavyksta įveikti trasos tiek ir užtenka.
Jei būtų pririotetas kuo tiksliau važiuoti pagal grafiką, tai pirma turėtų vairuotojai neatsakingi už keleivius, nes tokio pobūdžio krovinio neįmanoma saugiai pritvirtinti. Bet Lietuvoje kitokios taisyklės todėl bus važiuojama gal ir su daug didesniu saugumu negu ir reikia nekreipiant dėmesio į grafiką svarbu saugiu greičiu
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimą
vėl mane pradėsite vartyti su šūdais, bet kam vairuotojams stengtis greičiau važiuoti ar kažką daryti papildomai. Už tai anei vieno papildomo cento ar pravažiuos visą trasą idealiai ar vėluodamas.
Tada man tik vienas klausimas pagal šitą logiką - o tamstai kas nors moka € už postų rašymą šitam forume? Nesmalsauju kiek, tik ar aplamai moka ar ne?
- 6 patinka
Comment
-
Parašė vilijampolietis Rodyti pranešimą
O tai čia logika tokia, kad vairuotojas tik vairuoja, o visa kita kainuoja papildomai? Ta prasme sustojimas stoteleje 10€, durų atidarymas 5€, durų uzdarymas 5€, posūkio signalo parodymas isvažiuojant iš stotelės 1€ ir t.t.???
Tada man tik vienas klausimas pagal šitą logiką - o tamstai kas nors moka € už postų rašymą šitam forume? Nesmalsauju kiek, tik ar aplamai moka ar ne?
- 1 patinka
Comment
Comment