Parašė egiscrypth
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė Nerijus_kns Rodyti pranešimą
O kam daryti patoguma keleiviui , geriau bendrovei pasipelnyti - pirkti is vairuotojo. Pardavimo nauda ir vairuotojui ir KA.
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimą
Vienu ar kitu būdu jau galėtų pagalvoti ir apie vairuotoją, nes jau 3 metai kaip tik blogėja neskaitant naujesnę techniką.
Comment
-
Nerandu forume - ar buvo kokia info apie nauja elektrini (nespejau pamatyt ar tikrai elektrinsi ar tiesiog zero emision) autobusą? Šiandien 6tu maršrutu mačiau važiuojantį, toks baltai žalias.
edit: radau nuotrauką straispnyje apie Klaipėdą https://www.15min.lt/gazas/naujiena/...as-221-1348942Paskutinis taisė Kukumalu; 2020.10.21, 12:23.
Comment
-
Parašė egiscrypth
O kodėl su šiais mano minėtais maršrutais buvo kitaip? Oficialiame kaunas.lt puslapyje buvo rašoma kad 21 nevaziuos į megą , o 33 pratęsiamas iki Palemono .
http://www.kaunas.lt/transportas/nuo...tvarkarasciai/
Parašė lanxtot Rodyti pranešimą
Labai ačiū už informaciją!
Beje, man per WebArchive neatsidaro tie 2002-2003 m. 15 tvarkaraščiai, gal galite atsiųsti nuorodą?Paskutinis taisė Mettal; 2020.10.23, 21:45.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąKas čia per naujas 62?
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
Jis atsirado, kai su moderniais pazikais (senesnio dizaino isuzu citibus) 20-ą maršrutą perėmė Transrevis ir reisus per Gurelių gyvenvietę (maždaug porą stotelių už Mūrinės Vokės stotelės, pervažiavus tiltą per Vokės upę) pilnai atskyrė nuo pastarojo maršruto, kadangi 20-as turi šalutinius (papildomus) reisus per Paneriškių gatvę.
O atsakant į orginalųjį klausimą, tai gal čia kažkoks specialus maršrutas skirtas palengvinti susisiekimą su Neveronių kapinėm Vėlinių savaitgalio metu ?
Comment
-
Jis atsirado, kai su moderniais pazikais (senesnio dizaino isuzu citibus) 20-ą maršrutą perėmė Transrevis ir reisus per Gurelių gyvenvietę (maždaug porą stotelių už Mūrinės Vokės stotelės, pervažiavus tiltą per Vokės upę) pilnai atskyrė nuo pastarojo maršruto, kadangi 20-as turi šalutinius (papildomus) reisus per Paneriškių gatvę.
Bet smagus sutapimas, kad abiejose atsirado naujas 62 maršrutas.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Pagal man negirdėtus pavadinimus, spėju su kitu miestu supainiojai.
Bet smagus sutapimas, kad abiejose atsirado naujas 62 maršrutas.
Comment
-
Taip, tikrai būsiu sumaišęs su Kaunu o 62-as maršrutas Kaune - grynai savaitę prieš Vėlines ir per pačias Vėlines dirba.
Ir kokios ten kapinės yra toj mažoj atkarpoj kur 39 nevažiuoja?
Ir kodėl net savaitę prieš vėlines?
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Kad jis praktiškai 39 dubliuoja.
Ir kokios ten kapinės yra toj mažoj atkarpoj kur 39 nevažiuoja?
Ir kodėl net savaitę prieš vėlines?
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąKas čia per naujas 62?
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąTai čia bandymai kinietiško autobuso.
Forume fotobus perskaičiau, kad nėra jokio dizaino, nuo žodžio visai.
O aš pastebėjau, kad galiniai fonarai kažkaip "įtartinai panašūs" į naujojo MAN autobuso. Kuriuo jau teko pravažiuoti, ir man patiko. Tik nustebino funkcija "start-stop". Negi ji taip aktuali autobusui? Negi toks jau didelis sutaupymas degalų? Variklio ir starterio resurso išnaudojimas nuo pastovių išjungimų-paleidimų turbūt didesnis.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąTai čia bandymai kinietiško autobuso.
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąKA pateikė specifikacijas 53 standartiniams + 25ilgiems autobusams hibridams+dujos. Kokie gamintojai kieti šitame reikale? Castrosua žinom
Comment
Comment