Parašė uksas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė vilijampolietis Rodyti pranešimąO tai dažnai būna kad įpučia? Vidury savaitės???
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimą
Nesvarbu ar vidurys galas ar pradžia gan dažnai ipucia. O kas draudžia atsiputus alaus atsigert?
Comment
-
Parašė thomcius Rodyti pranešimą
tai gal pučia ir po darbo, arba reikia visuose diegt alkoblokus, jei kitaip vairuotojams nedaeina...
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimą
kodėl turi daeiti kažkas? Atlyginimas yra kaip Maximos krovėjo niekas nesaugo darbo vietos.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
- 11 patinka
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimą
Žodžiu atlyginimas chujovas ir dėl to gali gert darbo metu, nes niekas neprižiūri??? Jūm ble iki galvos daeina, kad dirbat keleivių aptarnavimo srityje, prisiimat atsakomybe už keleivius? Toks jausmas, kad mastymas vyksta ne su galva, bet su subine. Nepatinka? Tai ir eikit tuo Maximos krovėju dirbt, uždirbsit tą patį ir galėsit girti ant maišų gulėt.
Comment
-
Tokį darbą dirbt išgėrus negalima nebent gimęs po sėkminga žvaigžde. Jei išgėręs nors ir pats keleivis pargriuna iškart vairuotojui pize ne administracinė o baudžiamoji atsakomybė, jei blaivas gali ir be administracinės praeit toks įvykis.
O kas dėl mažų atlygių dabar per kraują nelekia ir negaudoma atlošt bent kelias minutes velavimo, jei atstova 15 min ji ir panaudojama atstovai.
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimą
Žodžiu atlyginimas chujovas ir dėl to gali gert darbo metu, nes niekas neprižiūri??? Jūm ble iki galvos daeina, kad dirbat keleivių aptarnavimo srityje, prisiimat atsakomybe už keleivius? Toks jausmas, kad mastymas vyksta ne su galva, bet su subine. Nepatinka? Tai ir eikit tuo Maximos krovėju dirbt, uždirbsit tą patį ir galėsit girti ant maišų gulėt.
Comment
-
Parašė Palergonijus Rodyti pranešimąKeista, kad išgėrusiam vairuotojui negresia kalėjimas iki gyvos galvos už pasikėsinimą į 53 žmonių gyvybę. Logiška būtų net mirties bausmė ypač jei tai vaikus vežantis autobusas.Paskutinis taisė Al1; 2019.10.17, 23:03.
Comment
-
Parašė zn76 Rodyti pranešimąKauno Aleksoto aerodromo teritorijoje sustatyti 11 senų troleibusų. Du iš jų yra "naujausios" (jeigu taip galima išsireikšti) serijos, 1998 m. gamybos - Nr. 347 ir 349. Reiškia, nurašinės ir juos.
Įdomu, kada juos ten nuvežė. Nepastebėjau tokios įdomios "procesijos".
Comment
-
Parašė zn76 Rodyti pranešimąKauno Aleksoto aerodromo teritorijoje sustatyti 11 senų troleibusų. Du iš jų yra "naujausios" (jeigu taip galima išsireikšti) serijos, 1998 m. gamybos - Nr. 347 ir 349. Reiškia, nurašinės ir juos.
Įdomu, kada juos ten nuvežė. Nepastebėjau tokios įdomios "procesijos".
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Nerijus_kns Rodyti pranešimą
Parodoje sie troleibusai dar dalyvavo.......Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
Comment