Nu nežinau ir alga ir grafikas tinka nors ir iš ,,Kautros" tiek kad man pasisekė ,,Volvo" dyzeli gaut,o ne ,,mikroba" .
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė karolis1993 Rodyti pranešimąDidieji troleibuso parko integratoriai suintegravo gal dar viena troleibusa? Paskola jau moka,o priemones stovi be darbo..
Comment
-
Parašė karolis1993 Rodyti pranešimąDidieji troleibuso parko integratoriai suintegravo gal dar viena troleibusa? Paskola jau moka,o priemones stovi be darbo..Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
- 2 patinka
Comment
-
Parašė ikarusas Rodyti pranešimąNu nežinau ir alga ir grafikas tinka nors ir iš ,,Kautros" tiek kad man pasisekė ,,Volvo" dyzeli gaut,o ne ,,mikroba" .
Comment
-
Parašė uksas Rodyti pranešimą
turbut gavai ta volvo ne uz grazias akis kaip ir grafika, o ko neemiai mikroautobuso juk jie nauji tik kilimelius reik paciam nupirkt
Comment
-
Parašė Nerijus_kns Rodyti pranešimą
- 1 patinka
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimą
Taip yra netiesos čia apie 10 % atlyginimų pakėlimą, pakilo apie 20 eurų tik
- 1 patinka
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimąAptilo 54 maršruto tema kai pradės mikrai važiuot 57G mikriukai gal naujai atgims tema
- 1 patinka
Comment
-
Parašė uksas Rodyti pranešimąSiandien veza nemokamai , bet kur sekmadieni galima nuvaziuot tik baznycia ar maxima , daugiau nieks nedirba sekmadieniais , suprasciau darbo diena, tai yra kur vaziuot reikalus sutvarkyt, o dabar savaitgalis skirtas poilsiui. o kautra ir veza siandien nemokamai ar ne ?
Comment
-
Parašė 10.000 Rodyti pranešimąremiantis šia nuostabia logika, gal išvis reiktų panaikinti viešąjį transportą savaitgaliais ?Paskutinis taisė PoDV; 2019.09.22, 15:24.
Comment
Comment