Beje, elektriniai.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė karolis371 Rodyti pranešimąAs ne apie autobusus klausiau..Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė vviliuss94 Rodyti pranešimątroleibusu gamintojas jau kaip ir aiskus
Comment
-
Parašė vviliuss94 Rodyti pranešimątroleibusu gamintojas jau kaip ir aiskusMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė vviliuss94 Rodyti pranešimąKiek turiu informacijos šiai dienai vyksta derybos su Europos rekonstrukcijos banku ir gamintojo atstovais, kurie iškėlė bendrovės vadovybei klausimų perkant troleibusus teisminiu keliu.
Parašė karolis371 Rodyti pranešimąTai laimejo Solaris?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
- 1 patinka
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimąšiais metais naujų autobusų nebus, nes kaip ir minėjo įvyko nesutarimai dėl konkurso sąlygų, kainų. Todėl bus skiriama pinigų esamiems autobusams jų atnaujinimui, naujai gautų senų Volvo variklių remontui. Todėl galime ramiai atsidūsti ir laukti dar metus.
Man rodos Solario nebus ir troleibusų
http://ebus.lt/parduodama-lenkijos-s...alimu-pirkeju/
Pernai „Solaris“ pardavė beveik 1 400 autobusų, o šių metų užsakymų kiekis jau viršijo pernykštį, iki spalio mėnesio išnaudoti visi gamybos pajėgumai.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimą
Tada reikėtų nupirki dar bent 20 dujinių naudotų pakeisti visus aukštagrindžius.
Man rodos Solario nebus ir troleibusų
http://ebus.lt/parduodama-lenkijos-s...alimu-pirkeju/
Aukštagrindžiai yra šiuo metu išganymas kad jie važiuoja ir yra kuo padengt linijas.
Comment
-
Dabar matau (gal klystu?), kad su naujais Kauno autobusais ir troleibusais šiais metais 0. Manau Kerui jau reikia keisti darbo vieta, kažkaip šikna priaugo prie kėdės. Įdomiausia, kad perėjus vienam "Kauno autobusų" darbuotojui į VVT, atsinaujino Vilniaus miesto autobusai ir pradėti dažyti raudonai .
Comment
-
Parašė AutoLiet Rodyti pranešimąatsinaujino Vilniaus miesto autobusai ir pradėti dažyti raudonai .
- 1 patinka
Comment
-
Parašė AutoLiet Rodyti pranešimąKerui jau reikia keisti darbo vieta, kažkaip šikna priaugo prie kėdės.
Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
- 1 patinka
Comment
Comment