Parašė sv-x-as
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Įdomu, kiek tų, kuriems priklauso 80 proc. lengvata, naudojasi VT Kaune? Ir kam dabar sumažino kainą, kiek bus prarasta lėšų iš lengvatininkų kišenės? Nemanau, kad jiems yra didelė našta nusipirkti bilietą su 80 proc. nuolaida. Manau, kad per metus prasisuktų kokie 200-300 tūkst. papildomų eurų, už kuriuos kasmet būtų galima nupirkti po 1 naują autobusą, o jei ne naują, tai ir kelis.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąĮdomu, kiek tų, kuriems priklauso 80 proc. lengvata, naudojasi VT Kaune? Ir kam dabar sumažino kainą, kiek bus prarasta lėšų iš lengvatininkų kišenės? Nemanau, kad jiems yra didelė našta nusipirkti bilietą su 80 proc. nuolaida. Manau, kad per metus prasisuktų kokie 200-300 tūkst. papildomų eurų, už kuriuos kasmet būtų galima nupirkti po 1 naują autobusą, o jei ne naują, tai ir kelis.
Nebent js supainiojo ir turėjo omenyje tik tuos pensiinkus, kurie virš 80 metų amžiaus.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąNuo 80 metų. Ir niekas čia nieko nepainioja. Tas bilietas tai negautos VT pajamos. Įstatymas tokių lengvatų nenumato, tai savivaldybės sprendimas vežėjo sąskaita.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąNemokamai nesiūlo valdžia.
Sv-x-as siūlė. Aš atsakiau, kad neprotingas pasiūlymas.
Gal jau aiškiau?
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąAš nekomentuoju Sv-x'o komentarų. Aš rašiau apie Kauno valdžios sprendimą dėl tų bilietų.
bandysiu nebešvaistyt savo laiko su tavimi (nevisada išeis, neturiu tokų šaltų nervų )
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąĮdomu, kiek tų, kuriems priklauso 80 proc. lengvata, naudojasi VT Kaune? Ir kam dabar sumažino kainą, kiek bus prarasta lėšų iš lengvatininkų kišenės? Nemanau, kad jiems yra didelė našta nusipirkti bilietą su 80 proc. nuolaida. Manau, kad per metus prasisuktų kokie 200-300 tūkst. papildomų eurų, už kuriuos kasmet būtų galima nupirkti po 1 naują autobusą, o jei ne naują, tai ir kelis.
Comment
-
Parašė karolis371 Rodyti pranešimąGal zinote kas kaip pasibaige troleibusu pirkimo konkursas?
Comment
-
Parašė Xamas Rodyti pranešimąO autobusu pirkimas kazkoks bus simet ar tik gandai?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
- 1 patinka
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimą
Kažkur 85 dujiniai turės būti, šiais ar kitais - nežinia.
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimą
Kažkur 85 dujiniai turės būti, šiais ar kitais - nežinia.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Erikass Rodyti pranešimą
O kaip su troleibusais?Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
Pala pala, buvo kažkada rašyta, jog bus tiek troleibusų. Ar jau nuspręsta, jog po lygiai autobusų ir troleibusų bus? Ar klysti?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
Comment