Kokios transporto naujovės laukia? Gal parkas atsinaujins?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė vilijampolietis Rodyti pranešimąTaip, nuo spalio 1 dienos bus visiškai naujas
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąTai kad nieko nauja ir nebus artimiausiu metu. Žadama atnaujinti troleibusus. T.y. naujų apie 100 vnt.
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimą
bet čia panašu kad 2019 metų planai yra
Comment
-
Parašė Vilius116 Rodyti pranešimą
Kokių dar 2019, ką čia nusišneki? Kauną nauji troleibusai pagal viską jau turėtų pasiekti 2018 metų antrajame pusmetyje.
- 2 patinka
Comment
-
Kokių dar 2019, ką čia nusišneki? Kauną nauji troleibusai pagal viską jau turėtų pasiekti 2018 metų antrajame pusmetyje.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė karolis371 Rodyti pranešimąšiandien važiuojat 29 autobusu teko išgirsti,kai stotelės įgarsinamos nauju balsu.Gal kas žino ar vėl KA eksperimentuoja ar viena karta ims ir suvienodis įgarsinima.
Comment
-
Tai koks čia naujas įgarsinimas? Ta prasme ir balsas, ir stotelės garsas pasikeitė? Aš dar negirdėjau kažkaip, lyg ir nieko naujo. :/
- 1 patinka
Comment
-
Parašė minde_kns Rodyti pranešimą
Galiu patvirtinti 29 maršruto autobuse kitoks balsas nei kituose maršrutuose tiesa sakant paskutinį karta važiavau rugpjūčio pirmomis dienomis, kaip dabar nežinau
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Palergonijus Rodyti pranešimąSklando gandas, jog ruošiami dokumentai, Kauno Autobusų parko pardavimui.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Vilius116 Rodyti pranešimąReiškia vis dėl to nebando suvienodint įgarsinimą... :/
Dėl suvienodinimo tikrai nežinau , čia spėju tik dėl Vilniaus oro uosto uždarymo ir Kauno oro uosto tapimu pagrindiniu.
Comment
-
Parašė Palergonijus Rodyti pranešimąSklando gandas, jog ruošiami dokumentai, Kauno Autobusų parko pardavimui.
Comment
-
Jūs tikite pasakomis? Švedai stebuklus padarys? tikite geru dėde iš užsienio? Tai kiek kainuos kelionė? Jei savivaldybė nenori savo parko atnaujinti, tai iš kokių lėšų atnaujins privatininkai? Iš tų, kurias gauna už bilietus? Jei savivaldybė nemoka dotacijų savo vežėjui, tai kodėl turėtų mokėti privatininkams? Lietuvoje tik mikrobų parkai dar gali egzistuoti - "Kautra" Druskininkuose su keliais normaliais autobusais ir krūva mikrobų. Žodžiu, pasakos ir niekas nieko neprivatizuos. Nebent kokiems vietiniams, t.y. "Kautrai" parduoti gali. Kas būtų blogai.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąNeabejotinai tragedija būtų privatizavimas, nes VT yra dalinai socialinė paslauga, kuri nukentėtų jei tapus pelno siekiančia paslauga. milžiniškai nukentėtų jei tapus pelno siekiančia paslauga. Naikinami maršrutai, laikai ir taip toliau, kurie nepelningi.
Beje pirmadienį suplanuota kad turėtų išvažiuoti pirmieji du Volvo autobusai 3 ir 26 maršrute.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimą
iš vienos pusės būtų tragedija iš kitos pusės labai net gerai, nevažinėtų be reikalo po 21 - 22 valandos o važinėtų labiausiai apkrautomis valandomiskur mažas srautas keleivių važiuotų kas valandą ar rečiau ir važinėtų ne "geldos" o beveik nauji autobusai. Ir nemanau kad bilietai kainuotų už 1 eurą.
Beje pirmadienį suplanuota kad turėtų išvažiuoti pirmieji du Volvo autobusai 3 ir 26 maršrute.Paskutinis taisė Vilius116; 2017.09.15, 22:03.
Comment
Comment