Parašė Nerijus_kns
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Paskutinis taisė egiscrypth; 2017.02.09, 13:14.
-
Parašė Tautvis Rodyti pranešimąNuo Kovo 13-os keičiamas 33 autobuso darbo dienų tvarkaraštis.
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimątaip tik tarp 7 iki 8 h ryto daugiau keleivių būna o čia sugalvojo dar dažnint
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimąUždarius dalinai varnių tiltą vietoj 8 truliko turėtų važiuot autobusai.
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimąUždarius dalinai varnių tiltą vietoj 8 truliko turėtų važiuot autobusai.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Suras porą ir paleis nuo Varnių stotelės per Vilijampolės tiltą iki Jonavos g. stotelės šalia Varnių tilto, iki kur sutrumpins troleibusus. Jei iš viso nutrauks VT eismą tiltu. Gali būti, kad nenutrauks, o jei ir nutrauks, tai kelioms dienoms, kai technologiškai nebus galima atlikti remonto nenutraukiant eismo. Bet tai gali atsitikti vasarą, ir tada tikrai bus laisvų autobusų.
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimąUždarius dalinai varnių tiltą vietoj 8 truliko turėtų važiuot autobusai.
Comment
-
Parašė Tautvis Rodyti pranešimąNe autobusai, o Berkhof priekabos troleibusai kurios tą tilto atkarpą važiuos naudodamos dyzelį.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąVisi 8 nr bus ilgieji? Tada praktiškai nebus kituose maršrutuose jų?
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąAutobusu trukumas, o čia dar kalba apie vaziavima vietoj troleibusu Troleibusai turi dyzelius ir vaziuos kaip dideli
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąSuras porą ir paleis nuo Varnių stotelės per Vilijampolės tiltą iki Jonavos g. stotelės šalia Varnių tilto, iki kur sutrumpins troleibusus. Jei iš viso nutrauks VT eismą tiltu. Gali būti, kad nenutrauks, o jei ir nutrauks, tai kelioms dienoms, kai technologiškai nebus galima atlikti remonto nenutraukiant eismo. Bet tai gali atsitikti vasarą, ir tada tikrai bus laisvų autobusų.
Comment
-
Bet tai aiškiai parašyta kaip bus su eisiu o čia ir prasidėjo kvailų vilčių ir istorijų kūrimas. Žmonės, grįžkite į realybęPaskutinis taisė OneMillion; 2017.03.09, 06:55.
Comment
-
8-am marsrute tik Berkhof troleibusai, ir panasu, kad dirba biskutuka pakoreguotu grafiku (nors galiu klysti) Kas ten sake, kad vaziuos autobusai? Pagal info kuria turiu autobusai vietoj ju vazines tik nuo Birzelio vidurio, kai isigalios vasaros grafikai.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
Comment