Parašė rytis001
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąMan rodos, bet galvos negaliu guldyt dabarMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąPaklausinėkit parke, matau lankotės karts nuo karto. Ten žmonės dieną iš dienos tuos autobusus žiūri, daugiau papasakos, aš labiau Ikarus'ų laikus menu iki kokių 2004, kuomet labiau domėdavausi.
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąPaklausinėkit parke, matau lankotės karts nuo karto. Ten žmonės dieną iš dienos tuos autobusus žiūri, daugiau papasakos, aš labiau Ikarus'ų laikus menu iki kokių 2004, kuomet labiau domėdavausi.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Gegužės 24-osios Kauno miesto savivaldybės tarybos posėdis
Iš susidariusios 2446,5 tūkst. eurų sumos nusprendėme didelę dalį skirti miesto apšvietimui Centro seniūnijoje, pėsčiųjų perėjų įrengimui bei troleibusų linijų kontaktinio tinklo rekonstrukcijai.
Comment
-
Parašė Petr Rodyti pranešimąNupirktu jie geriau švieslentes autobusams, argi tai taip žiauriai brangu?
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąPinigų dėti neturi kur. Iki marių pakaktų vieno kurio nors maršruto troleibuso 2-3 kartus per valandą. Ir ne anksčiau kaip nuo birželio antros pusės.
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąNelabai suprantu kam tie troleibusai ten? Kauno mariose didelis užterštumas ir beveik niekas ten nesimaudo... Žinoma "fainai" iki ten seniau važinėti vasara budavo bet dabar...
Comment
-
Labai neapgalvotas pasisakymas. Nereikia pamiršti, kad šiltuoju metų laiku tai vienas didžiausių miestiečių gamtos traukos centrų ir ne tik dėl maudymosi sezono. Kauno marių regioninis parkas, pakrančių takeliai mėgiama miestiečių pasivaikščiojimų vieta, ypatingas traukos objektas - Pažaislio vienuolyno ansamblis, Kauno marių prieplauka, iš kurios savaitgaliais reguliariai plaukia laivai. Važiuojantys į ten troleibusai tai ekologiškas VT gamtos apsuptyje.
Comment
-
Parašė Tautvis Rodyti pranešimąGirdėjau, kad troleibusų naktinius maršrutus perduoda autobusams aptarnaut nuo Birželio.
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimątaip nes naktimis taisys kontaktinį tinklą centre.
Comment
Comment