Pasidomėjau šių metų "Kauno autobusų" pirkimais, tai įspūdis puikus, nes laukia daug pirkinių. Turiu nudžiuginti troleibusų gerbėjus, nes bus skelbiami konkursai 65 naujų troleibusų , 100 naujų autobusų pirkimui. Be to laukia kontaktinio tinklo rekonstrukcija Donelaičio ir Ožeskienės gatvėse, taip pat perkama mobilaus bilieto centrinė sistema ir dar labai daug kitų pirkimų. Manau per kelerius metus KVT lygis bus gerokai aukštesnis.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė karolis371 Rodyti pranešimąPasidomėjau šių metų "Kauno autobusų" pirkimais, tai įspūdis puikus, nes laukia daug pirkinių. Turiu nudžiuginti troleibusų gerbėjus, nes bus skelbiami konkursai 65 naujų troleibusų , 100 naujų autobusų pirkimui. Be to laukia kontaktinio tinklo rekonstrukcija Donelaičio ir Ožeskienės gatvėse, taip pat perkama mobilaus bilieto centrinė sistema ir dar labai daug kitų pirkimų. Manau per kelerius metus KVT lygis bus gerokai aukštesnis.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Pilnai sutinku su tavimi, kad reiktų ir minėtoje gatvėje atnaujinti tinklą, bet manau su laiku bus viskas padaryta. Meras jau keletą kartų minėjo, jog šiemet dėmesys bus skiriamas centrui Bet viską paėmus: naujos, modernios stoginės, švieslenčių stotelėse plėtra bei naujos transporto priemonės tikrai maloniai nuteiks )
Comment
-
Parašė karolis371 Rodyti pranešimąPilnai sutinku su tavimi, kad reiktų ir minėtoje gatvėje atnaujinti tinklą, bet manau su laiku bus viskas padaryta. Meras jau keletą kartų minėjo, jog šiemet dėmesys bus skiriamas centrui Bet viską paėmus: naujos, modernios stoginės, švieslenčių stotelėse plėtra bei naujos transporto priemonės tikrai maloniai nuteiks )Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė karolis371 Rodyti pranešimąPilnai sutinku su tavimi, kad reiktų ir minėtoje gatvėje atnaujinti tinklą, bet manau su laiku bus viskas padaryta. Meras jau keletą kartų minėjo, jog šiemet dėmesys bus skiriamas centrui Bet viską paėmus: naujos, modernios stoginės, švieslenčių stotelėse plėtra bei naujos transporto priemonės tikrai maloniai nuteiks )
Comment
-
Parašė karolis371 Rodyti pranešimąPasidomėjau šių metų "Kauno autobusų" pirkimais, tai įspūdis puikus, nes laukia daug pirkinių. Turiu nudžiuginti troleibusų gerbėjus, nes bus skelbiami konkursai 65 naujų troleibusų , 100 naujų autobusų pirkimui. Be to laukia kontaktinio tinklo rekonstrukcija Donelaičio ir Ožeskienės gatvėse, taip pat perkama mobilaus bilieto centrinė sistema ir dar labai daug kitų pirkimų. Manau per kelerius metus KVT lygis bus gerokai aukštesnis.
Comment
-
Parašė karolis371 Rodyti pranešimąTik man įdomu ką apims tinklo rekonstrukcija minėtose gatvėse: ar tik pačių laidų keitimą ar prigriebs ir atramas
Šiaip viskas būtų labai logiška, jei jau tvarkai tas gatves tai kodėl nepadaryt visko ko joms reikia panašiu metu, tik aišku čia politika, tai visiškai neaišku kas realiai bus.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąNaujakurių g. stotelė prie Garliavos pervadinta į Vienybės g.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąNaujakurių g. stotelė prie Garliavos pervadinta į Vienybės g.Parašė Gator Rodyti pranešimąBlogai. Gi lygiai tokia pati stotelė jau yra prie 6 forto žiedo.
O stotelė "Naujakurių g." yra Vilijampolėje prie Kauno klinikinės ligoninės.
Comment
-
Parašė Vitas Rodyti pranešimąTikrai negerai - prie VI Forto žiedo 7,9,12 troleibusų stotelė "Vienybės g." yra.
O stotelė "Naujakurių g." yra Vilijampolėje prie Kauno klinikinės ligoninės.
Comment
Comment