Jau galvojau, kad kuro vagysčių iš autobusų laikai pasibaigė. Šiandien, 19:18 Baltijos g. ties garažais sustojo Žalias Scania autobusas, garažo nr. man žinomas, iššokęs vairuotojas apsidairęs ar nėra aplinkinių atsidarė autobuso bagažinę ir paskubom, į iš anksto pastatytą mašiną - baltą Audi nusinešė du kanistrus, abejoju ar su vandeniu, o iš savo mašinos paėmė du tokius pat, bet tuščius ir nunešė atgal į autobusą. Visą procesą nufilmavau ir nufotografavau. Tas automobilis ten pastatomas neretai, tad galiu manyt, kad ne pirmas kartas, kaip tai daroma.
Tiesa, negaliu įrodyt, kad kanistruose buvo būtent kuras, o ne vanduo, tad įdomu, ką manote, ar reikėtų visą medžiagą perduoti KA valdžiai, ar man tiesiog jau paranoja?
Manau tikrai Jums ne paranoja, o tai tikra KA darbuotojų realybė Neslėpkim, kad vagys egzistuoja, o jų yra tikrai ir ten daug, praneškit, bus mažiau vienu žuliku
Tai laikinas 05.01-05.03 maršrutas - matyt, ir kad būtų galima kapus aplankyt ir mažojoje Prisikėlimo bažnytėlėje pasimelst.
Toks variantas ne itin tinka, nes važiuodamas iš Karmėlavos Aukštaičių st. šis maršrutas nestoja. Iki šiol negaliu rasti jokios logikos šiai apylankai. Greičiausiai TS nepasivargino pakoreguoti maršrutą nuo to laiko, kai vyko K. Petrausko gatvės rekonstrukcija.
Toks variantas ne itin tinka, nes važiuodamas iš Karmėlavos Aukštaičių st. šis maršrutas nestoja. Iki šiol negaliu rasti jokios logikos šiai apylankai. Greičiausiai TS nepasivargino pakoreguoti maršrutą nuo to laiko, kai vyko K. Petrausko gatvės rekonstrukcija.
Stoja tik užsukus iš Petrausko g. prie ledo arenos. Ten pat ir gryžtant...
Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Taip pat nustebau, kad 61 maršrutas važiuos ne tik šį savaitgalį, tačiau visais savaitgaliais.
Įdomu, kokio dydžio autobusas leidžiamas šiuo maršrutu?
Nelabai įsivaizduoju, ką šis maršrutas veš važiuodamas 2 kartus per dieną savaitgaliais į kapines, esančias už 5,8 km nuo miesto ir dar nestodamas tarp Rokų ir Vainatrakio...
O tai ką jisai turėtų vežti, stodamas tarp Rokų ir Vainatrakio kapinių? Maršrutas skirtas lankantiems kapus, o ne važiuojantiems į kaimus. Juo labiau, kad Vainatrakyje autobusas stovės kone valandą, kad visi jo keleiviai galėtų grįžti atgal nelaukiant 1,5-2 val.
Comment