Parašė Ofka
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Jau galvojau, kad kuro vagysčių iš autobusų laikai pasibaigė. Šiandien, 19:18 Baltijos g. ties garažais sustojo Žalias Scania autobusas, garažo nr. man žinomas, iššokęs vairuotojas apsidairęs ar nėra aplinkinių atsidarė autobuso bagažinę ir paskubom, į iš anksto pastatytą mašiną - baltą Audi nusinešė du kanistrus, abejoju ar su vandeniu, o iš savo mašinos paėmė du tokius pat, bet tuščius ir nunešė atgal į autobusą. Visą procesą nufilmavau ir nufotografavau. Tas automobilis ten pastatomas neretai, tad galiu manyt, kad ne pirmas kartas, kaip tai daroma.
Tiesa, negaliu įrodyt, kad kanistruose buvo būtent kuras, o ne vanduo, tad įdomu, ką manote, ar reikėtų visą medžiagą perduoti KA valdžiai, ar man tiesiog jau paranoja?
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąIr per kiaušinius gaus, jei be įrodymų apkaltins viešai žmogų.AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąIr per kiaušinius gaus, jei be įrodymų apkaltins viešai žmogų.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąNieko negaus, tokie įkėlimai nerašomi su tekstu "vagia benziną", o rašomi su tekstu "užfiksavau įdomų vaizdelį, įdomu ką ten daro".
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąVienas pastėbėjimas:
25 Važiuoja ne Petrausko g. bet Aukštaičių g.
Mėlynai žymima dab. trasa
Raudonai-buvusi
Atvaizdas
Comment
-
Parašė disident Rodyti pranešimąKokio galo?
Bet man asmeniškai patinka kau VT važinėja tokiomis gatvelėmisMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąKažinau...
Bet man asmeniškai patinka kau VT važinėja tokiomis gatvelėmis
Comment
-
Parašė Vakaris Rodyti pranešimąTai laikinas 05.01-05.03 maršrutas - matyt, ir kad būtų galima kapus aplankyt ir mažojoje Prisikėlimo bažnytėlėje pasimelst.
Comment
-
Parašė disident Rodyti pranešimąToks variantas ne itin tinka, nes važiuodamas iš Karmėlavos Aukštaičių st. šis maršrutas nestoja. Iki šiol negaliu rasti jokios logikos šiai apylankai. Greičiausiai TS nepasivargino pakoreguoti maršrutą nuo to laiko, kai vyko K. Petrausko gatvės rekonstrukcija.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė disident Rodyti pranešimąTaip pat nustebau, kad 61 maršrutas važiuos ne tik šį savaitgalį, tačiau visais savaitgaliais.
Įdomu, kokio dydžio autobusas leidžiamas šiuo maršrutu?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė disident Rodyti pranešimąTaip pat nustebau, kad 61 maršrutas važiuos ne tik šį savaitgalį, tačiau visais savaitgaliais.
Įdomu, kokio dydžio autobusas leidžiamas šiuo maršrutu?
Comment
Comment