Parašė Elis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė Elis Rodyti pranešimąNa, dyzeliniai Solariai jau nemažai nuvažiavę, kai kur autobusai tokio amžiaus jau pradedami nurašinėti. Turbūt kai kurie turės jau ir milijoną km nuvažiavę(Virtęs Pelenais geriau žino).
Comment
-
Parašė kazhkas Rodyti pranešimąkitur gal ir pradedami nurašinėti, tik ne pas mus. kaip suprantu, jie vieni efektyvesnių (šiam momentui) iš to, ką išvis turim. o milijono, sakyčiau, dar nebus prikaupę, nes tam reiktų beveik po 300km kasdien visus 10 metų - net dvipamaininiai grafikai juk nėra tokie dideli, tiesa?
39 marsruto keletas grafiku 390 km
o dauguma apie 300 km
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimą29 marsruto grafikas 430 km
39 marsruto keletas grafiku 390 km
o dauguma apie 300 km
Comment
-
Parašė kazhkas Rodyti pranešimątai ar galim daryt išvadą, kad 621 ir 647 prisibaigs pirmiausiai, ar kilometrai nėra pagrindinis solario senėjimo faktorius?
647 tik pries 3 metus pradejo 29 marsrute vaziuot beje jame nera 647 variklis o po uzsidegimo jis nemaza laika stovejo patvory buvo donoru ir kai uzdejo ant jo orouosto reklama tada jy prikele idedami 632 varikly.
621 dirba pertraukiamu garfiku tai rida tik 300 km per diena.
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimą647 tik pries 3 metus pradejo 29 marsrute vaziuot beje jame nera 647 variklis o po uzsidegimo jis nemaza laika stovejo patvory buvo donoru ir kai uzdejo ant jo orouosto reklama tada jy prikele idedami 632 varikly.
621 dirba pertraukiamu garfiku tai rida tik 300 km per diena.
Comment
-
Truputį pasakysiu ne į tema bet kai Kaunas pirko trigubus autobusus galėjo gal net ir tokių:
http://www.phototrans.eu/14,387757,0.html
2007 metų visai nieko...Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė uksas Rodyti pranešimąO kaip bus garliaviniam , kaip jie pasieks be perserdimo kapines, nes labai verke pries tai kai panaikino M99 ir M97?
Comment
-
Parašė Elis Rodyti pranešimąRašau į tinkamesnę temą negu fotogalerija
Pagal viską turėtų nurašyt kai nupirks tuos 20 naudotų busų.
Comment
-
Parašė Ofka Rodyti pranešimąSveiki. Pasidalinkit ką žinot apie naujus maršrutus G1, G2, G3?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
Comment