Parašė Garbanius
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė Komandoras Rodyti pranešimąKauno autobusai perka 20 vnt. 12 m ilgio, naudotų, ne seniau nei 2004 m. pagamintų autobusų. Džiugina tai, kad reikalavimuose numatyta pateikti elektroninių švieslenčių valdymo įrangą, vadinasi pagaliau bus naudotų autobusų su veikiančiomis švieslentėmis.
2015-06-11 pasiūlymų teikimo termino pabaiga.
Techninės specifikacijos:
Atvaizdas
Comment
-
Parašė Gintaras663 Rodyti pranešimąManau galimi variantai gali būti Solaris Urbino 12 , dar gali būti VanHool NEW A330 kurių 2004 metų gamybos yra išties daug
Comment
-
Parašė Gintaras663 Rodyti pranešimąManau galimi variantai gali būti Solaris Urbino 12...
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąMažai tikėtina. Daugiausia jų Lenkijoje, o lenkai tokio amžiaus autobusų dar nepardavinėja.
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąNa, bet yra ju nemazai ir Vokietijoj. Kaip bebutu Solaris yra pigi marke, tad nemanau, kad Kaunui nebutu jie ikandami pagal kaina. Turbut Vanhool'ai dar brangesni? Kauno megstamas secondhand'as Den Oudsen 2004metais kaip ir bankrutaves jau buvo...
Comment
-
Den Oudsten bankrutavo 2002 metais. Visiškai negaila, nes tai labai komplikuotas autobusas remonto atžvilgiu...
2220 ir 2224 stovi dėl pavarų dėžių, parke nėra likusios nei vienos dėžės pakeitimui. Ko gero, jos pirmiausiai bus nurašomos. Visi senų skandinavų vairuotojai stengiasi sėsti ant olandiškos technikos, nes bijo, kad teks eiti per autobusus.
2322 ir 2728 atliekamas variklių kap. remontas.
Comment
-
Parašė Virtęs pelenais Rodyti pranešimąDen Oudsten bankrutavo 2002 metais. Visiškai negaila, nes tai labai komplikuotas autobusas remonto atžvilgiu...
2220 ir 2224 stovi dėl pavarų dėžių, parke nėra likusios nei vienos dėžės pakeitimui. Ko gero, jos pirmiausiai bus nurašomos. Visi senų skandinavų vairuotojai stengiasi sėsti ant olandiškos technikos, nes bijo, kad teks eiti per autobusus.
2322 ir 2728 atliekamas variklių kap. remontas.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Virtęs pelenais Rodyti pranešimąDen Oudsten bankrutavo 2002 metais. Visiškai negaila, nes tai labai komplikuotas autobusas remonto atžvilgiu...
2322 ir 2728 atliekamas variklių kap. remontas.
P.S.kaip toks variantas? http://en.m.wikipedia.org/wiki/Berkhof_Ambassador
Comment
-
Parašė Virtęs pelenais Rodyti pranešimąKvaila gailėti daikto, kuris yra išdirbęs dvigubą resursą, yra fiziškai susidėvėjęs ir morališkai pasenęs. Degalų sąnaudos trečdaliu, o tepalų dvigubai didesnės. Be variklio paruošimo dūmingumo patikra tampa sunkiu išbandymu.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Elis Rodyti pranešimąKokios problemos pagrinde su Den Oudstenais? Kokios vairuotojų, KA remontininkų nuomonės apie kitus olandiškus autobusus, kokie jų privalumai, trūkumai?
P.S.kaip toks variantas? http://en.m.wikipedia.org/wiki/Berkhof_Ambassador
Ką vairuotojai ir mechanikai gali pasakyti apie techniką, su kuria nėra dirbę? Klausimas retorinis, pamastymui....
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąPritariu tik man asmeniškai tai senieji "laužai" yra žymiai mielesni nei nauji Solaris
Parašė Virtęs pelenais Rodyti pranešimąTipinis einamasis remontas. Probleminė vieta yra elektrinis gazo valdymas, aukščio reguliavimo sistema, radiatoriai. Ir savaime suprantama, katalizatoriai. Denus sunku remontuoti dėl vietos trūkumo aplink variklį.
Ką vairuotojai ir mechanikai gali pasakyti apie techniką, su kuria nėra dirbę? Klausimas retorinis, pamastymui....Paskutinis taisė Elis; 2015.04.15, 22:22.
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąPritariu tik man asmeniškai tai senieji "laužai" yra žymiai mielesni nei nauji Solaris
Comment
-
Parašė Virtęs pelenais Rodyti pranešimąElis, konkrečiai, kokie modeliai domina? Šneki apie stovinčius parke, ar kaip galimus pirkinius?
Comment
-
Parašė Virtęs pelenais Rodyti pranešimąKiekvienam mirtis kitokia. Visi turi probleminių vietų. Mechanikai visas tas problemas žino, ir kaip tai sutvarkyti. Vairuotojų iš viso kvaili kriterijai. Pvz. patinka/nepatinka....
Comment
-
Ir tik 24 vnt. Urbino 12 CNG pagaminti 2012 metais.
"Regitros" duomenys..
Comment
-
Parašė Vitas2 Rodyti pranešimąPirmųjų 55 vnt. SOLARIS, esančių Kaune, vadinti naujais liežuvis neapsiverčia, juk jie pagaminti 2004 ir 2005 metais.
Ir tik 24 vnt. Urbino 12 CNG pagaminti 2012 metais.
"Regitros" duomenys..
Comment
Comment