Šito maršruto mieste iš viso nereikia. Jis priemiestinis ir neturėtų kirsti miesto. Iš Mastaičių turėtų važiuoti iki Kauno pilies. O į Karmėlavą nuo klinikų.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąTaigi, kad nėra. Tai kažkiek užtrunka, ir tikrai ne sekundes. Kam tuomet informaciją saugoti pačioje kortelėje? Juk kortelė buvo modifikuota ir apgaudavo nuskaitymo įrenginį nuskaitymo metu. O kai informacija iš troleibuso ar autobuso pasiekdavo centrinį sistemos kompiuterį, tik ten nustatydavo, kad sąskaita tuščia.
Vis tiek kol jie privažiavo prie troleibuso ar autobuso, jis galėjo ir išlipti. Todėl sakau, kad tos kortelės maršrutus išanalizavo iš anksto.
O tai, kad kai tu pasinaudoji kortele kažkur troleibuse tą pasinaudojimą minutės bėgyje gali matyt centrinis kompiuteris aš pilnai tikiu. keista jei to nebūtų.
Taigi identifikuoja X kortelę, laukias kol jas bus pasinaudota, pamato pasinaudojimą ir siunčia ten Argus'ą. Toks mano spėjimas.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąNe tuščia kortelė buvo, o papildyta buvo "netikrais" litais. Todėl įrenginio niekaip neapgaudavo, tvarkingai nuskaitydavo litus iš kortelės. Kortelės identifikavimas kaip netikrais litais papildytos matyt buvo toks, kad kažkaip pamatė, kad papildyta litais, bet legalaus papildymo šaltinio (kioskas, bankas) nebuvo.
O tai, kad kai tu pasinaudoji kortele kažkur troleibuse tą pasinaudojimą minutės bėgyje gali matyt centrinis kompiuteris aš pilnai tikiu. keista jei to nebūtų.
Taigi identifikuoja X kortelę, laukias kol jas bus pasinaudota, pamato pasinaudojimą ir siunčia ten Argus'ą. Toks mano spėjimas.
Kortelės maršrutų istoriją turėjo išanalizuoti ir nustatyti kuriais maršrutais ir kada dažniausiai važiuoja. Nes jei žmogus važiuoja porą stotelių, tai laiku atvykt ir sulaikyti šansų mažai.
Comment
-
Parašė Lich Rodyti pranešimąTai išeina, kad nuo LA, žemaičių ir aukštaičių g. stotelių į klinikas nuvažiuoti nepavyks? Kažkaip keistai organizuojamas eismas...www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Gintaras663 Rodyti pranešimąBeto aš siulyčiau 15 ir 16 troleibusus paleist per Parodos g nes per daug dubliuoja 13 ir 14 troleibusus.
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąPirmiausia, tai reikėtų ne būsimąjį laiką, bet tariamąją nuosaką naudoti, nes niekas iš pakomentavusiųjų 100 proc. teigti negali, kad bus vienaip ar kitaip. Antra, tai labiausiai tikėtina, jog T1 nebūtų keičiamas, o T2 važiuotų tuo pačiu maršrutu, tik kita trasa - Parodos g. ir pro centrą. Jei taip būtų, Žemaičių ir Aukštaičių g. stoteles nuo Klinikų būtų galima pasiekti T1 - kaip ir dabar. P.s., panašu, kad ne visus komentarus skaitei, nes kai kuriuose apie tokį organizavimą buvo rašyta.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąTaigi ir aš apie tą patį, kad kortelė buvo papildyta netikrais litais, t.y. joje saugoma informacija apie pinigų kiekį, o ne vien tik centriniame sistemos kompe. Ir ryšys su transporto priemone nėra realaus laiko. Įtariu, kad informacija siunčiama paketais tam tikru periodiškumu. Vien dėl to, kas kai kuriose maršruto vietose ryšio gali nebūti.
Kortelės maršrutų istoriją turėjo išanalizuoti ir nustatyti kuriais maršrutais ir kada dažniausiai važiuoja. Nes jei žmogus važiuoja porą stotelių, tai laiku atvykt ir sulaikyti šansų mažai.
Comment
-
Parašė Gintaras663 Rodyti pranešimąBet vėl kryžmės bus senovinės per kuriam galės max troleibusai pravažiuot 20km/h...
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąVeikiančiose linijose kryžmės ir iešmus sumontuos paskutiniu momentu, nes iki troleibusų eismo paleidimo Parodos g. dar toli ir jie tik be reikalo trukdytų troleibusų eismui.
O ar KT tvirtinimo elementai rusiški? Ir naujas šakotuvas (primena rusišką, bet kompaktiškesnis) ir dauguma tvirtinimo elementų man nematyti, net patys skersiniai trosai iš kažkokios izoliacinės medžiagos pagaminti.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąO ką, Rusijoje negalėjo pakeisti konstrukcijos? Be to galbūt jie net ne rusiški, o ukrainietiški ar baltarusiški. Tačiau gali būti, kad ir vakarietiški.
Comment
Comment