Parašė Aisttiiss
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
T6 butu galbut reikalingas marsute Panemune-Pilis. Jei T1 vaziuotu Paroodos kalnu, o tarkim koks A46 ir A23 butu sujungtas Vaidoto g.,A3 smarkiai pakoreguotas. Geriau T1 ir T6 vazinejantys daznai negu visa kruva retai ir vienas paskui kitaPaskutinis taisė Garbanius; 2013.09.17, 19:09.
Comment
-
Parašė Aisttiiss Rodyti pranešimąBent jau senąja trasa T6 yra nereikalingas. Noriu priminti apie 30 min. nemokamo persėdimo galimybę, taip pat į Šančių rajoną važiuoja 28 maršruto autobusas. Į Vaidoto g. ar su T6 ar be T6, persėsti tektų. Po Panemunės tilto atidarymo- pritariu Linui galima atkurti ar T6, ar T4, bet ne buvusiomis trasomis, nes jos tik dubliuoja kitus maršrutus.Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Šiaip tai Kupčinsko pasvaičiojimai stipriai nuvylė, aš buvau susidaręs įspūdį, jog jis už ekologišką VT. Naiviai tikėjausi, jog tie "ekologiško, žaliojo miesto" kliedesiai galbūt bus po truputį įgyvendinami. Niekaip nesuprantu logikos statyti naują VT atkarpą, o pareikšti kad nebepirks troleibusų, juos keis el. autobusais kurie kainuoja kaip troleibusai, bet negali važiuoti pilnaverčiu maršrutu be įkrovimo. Niekaip nesuprantu, kodėl reikia prieš pusę metų kalbėti apie KT ilginimą Vydūno al. ir Baranausko g. (aišku, po to paneigiant, kad ten troleibusams negalima, nes per plonos gatvės) ir atkarpą į Onkologijos ligoninę, o dabar jau persukti nuomonę išvirkščiai... Taip pat nepamirškime, jog iki 2020, jau net ir Solaris troleibusai bus seni, o gal Vilnius sėkmingai įgyvendinęs troleibusų naikinimą parduos savuosius Kaunui už "sąžningą" kainą? Aišku keisti visus pagrindinių autobusų maršrutų mašinas į el. autobusus, keičiant troleibusus, kada bus visi autobusai pakeisti yra kažkokia nesąmonė, "Zuokulotaunas"...
Comment
-
Parašė disident Rodyti pranešimąPastebėjimas: 41 aut. maršrutas ir po Jurbarko gatvės atidarymo liko pratęstas iki Kaniūkų. Įdomu.
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąBet kam 9 paliko į Senamiestį?
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąPrie ko čia važiavimo dažnumas? Pasižiūri iš anksto eismo grafiką ir susiplanuoji kelionę. O jeigu truks plyš reikia iš Šančių į "Partizanus", tai yra labai puiki persėdimo galimybė T1+T15/16. Galima pagalvoti, kad T6 prieš panaikinimą per dieną vykdydavo daugiau reisų, nei A28.Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąTai T6 ir važinėdavo dažnai ir žmonių jame būdavo. O 28 dabar pergrūsti važinėja. O su persėdimu tai nieko nematau blogo , tik kažkaip trūksta man to maršruto.
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąKiek matydavau/matau T6 ir dabartinis A28 ne piko metu ora vezioja. Vienas reisas ryte ir vakare tik pilnas tebuna...Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąO tai geriau , kad T6 nėra?
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąGeriau, nes troleibusai perskirti i kitus mano manymu zymiai reikalingesnius marsutus.Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąTai čia tik nuomonės. Tau geriau , man blogiau. Mano nuomonė jo reikėtų. O pvz iš Krėvės pr. į Kalniečius ir savanorius (kur Statybininkų rengimo centras) stotelė , tai išvis sunku nuvažiuoti.
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąKiek matydavau/matau T6 ir dabartinis A28 ne piko metu ora vezioja. Vienas reisas ryte ir vakare tik pilnas tebuna...
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąT6 man atrodo tik pikmečiu (piko metu) važinėdavo
Comment
-
Parašė Valius Kedainietis Rodyti pranešimąIš V. Krėvės prospekto į Kalniečius su persėdimu: T7/T10/A37 + T13/A3Neskubėk ir nespėsi.
Comment
Comment