Parašė nepolitikas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Reklamos ant viešojo transporto
Collapse
X
-
Šiuo atveju svarbiausia yra ne tai, ar dera mėlynas bamperis su reklama. Tas, kas žiūrės į reklamą, tikrai nesidomės, anot kai kurių žmonių (aš jų nekaltinu, čia kiekvieno asmeninio skonio reikalas), nederančia spalvine schema. Visas reklamos klijavimo ir transporto priemonės dažymo (ir perdažymo atgal) turėtų padengti reklamos užsakovas.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąŠiuo atveju svarbiausia yra ne tai, ar dera mėlynas bamperis su reklama. Tas, kas žiūrės į reklamą, tikrai nesidomės, anot kai kurių žmonių (aš jų nekaltinu, čia kiekvieno asmeninio skonio reikalas), nederančia spalvine schema. Visas reklamos klijavimo ir transporto priemonės dažymo (ir perdažymo atgal) turėtų padengti reklamos užsakovas."Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."
Adam Mickiewicz
Comment
-
Parašė Edvard Rodyti pranešimąAš tik konstatuoju fakta kad taip yra. Tavo manymu kas turi dengti šitos išlaidos vežėjas, reklamos agentūra, užsakovas?
galimas daiktas, kad jau po visų reklamos klijavimo darbų, autobusas pateko į avariją, o "chaltūrščikai" nudažė buferį tokiais dažais, kokie buvo po ranka.
Comment
-
Tas pats autobusas prieš kelias dienas:
Jokių avarijų nebuvo. Ir nėra čia joks brokas. Normali reklama ir tiek. Tos nuograužos ant troleibusų [PAVYZDYS, © Sefas20] atrodo baisiau nei ant 869. Nesuprantamas man šis pasipiktinimas.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąKažkaip daro, daro ir nedadaro
O atrodo taip akivaizdu, kad priekinį bamperį reikėjo nudažyti žaliai arba geltonai.
Juk čia tiesiog dizainerio pradžiamokslis - spalvų derinimas.
O mūsiškiai "dizaineriai" tai dar vadina taupymu.
Comment
-
Parašė nepolitikas Rodyti pranešimąkoks skirtumas kas dengs išlaidas? susirenka visi 3 ir pažiūri ar galima tokį broką išleisti iš garažo į viešą erdvę.
galimas daiktas, kad jau po visų reklamos klijavimo darbų, autobusas pateko į avariją, o "chaltūrščikai" nudažė buferį tokiais dažais, kokie buvo po ranka."Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
Adam Mickiewicz
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąTas pats autobusas prieš kelias dienas:
Atvaizdas
Jokių avarijų nebuvo. Ir nėra čia joks brokas. Normali reklama ir tiek. Tos nuograužos ant troleibusų [PAVYZDYS, © Sefas20] atrodo baisiau nei ant 869. Nesuprantamas man šis pasipiktinimas.
aš ne dizaineris ir tai suprantu, kad negražu, o reklamą tai daro specai.
taupumu to paaiškinti negalima, tai lieka tas ką sakiau anksčiau - po...izmas
Comment
-
Parašė nepolitikas Rodyti pranešimąvistiek blogai.
aš ne dizaineris ir tai suprantu, kad negražu, o reklamą tai daro specai.
taupumu to paaiškinti negalima, tai lieka tas ką sakiau anksčiau - po...izmaswww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąReklamos užsakovas visada teisus.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąAtsiprašau, o jūs ir apie reklamą viską nusimanot?
Comment
-
Tokių žalių pabaisiukų priskaičiavau jau tris (1531, 1534, 1641 (11, 5, 10 maršrutai)). Kadangi ryški tendencija, jog visi jie važinėja Kalvarijų gatve, tad greičiausiai bus dar vienas ant 6-o maršruto.
Man irgi nepatinka toks dizaino sprendimas. Plikas priekis Vilniuje jau patapo norma, nu bet plikas užpakalis... Nužudė .
Gaila, kad foto nėra tuo rakursu, dar ne tokių ovacijų susilauktų...
Comment
-
Parašė Sefas20Lygtais ir yra nepamenu, bet kad iš priekio ir galo tikrai ne."Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
Adam Mickiewicz
Comment
Comment