Idomu kokios pajamos gaunamos is reklamos.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Reklamos ant viešojo transporto
Collapse
X
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąBent jau KA savo tinklalapyje skelbia.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąhttp://www.kaunoautobusai.lt/site/fi...20130401_1.pdf kam idomu. Sakyciau patrauklios kainos.
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąGal kiek per dideles, mano manymu isnaudot galima butu labiau. Man tik keista, kodel "Autrolis" Soliariam neleidzia reklamos klijuot.
Naujausia "topshop" reklama - ant Volvo 7700 #729. Iš troleibusų: 1681 ir 2688 su "Žvėryno namų" reklama, 2696 Solaris ir 723 Volvo - su atnaujinta "Air Lituanica" reklama
Paskutinis taisė ssnaiperis; 2013.12.06, 11:03.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąNaujausia "topshop" reklama - ant Volvo 7700 #723
Comment
-
3 naujausios reklamos ant autobusų (eilės tvarka pagal jų atsiradimą):
1. Pirmasis MAN NG313 CNG su reklama - nr.878 (53 maršrutas, Stotis)
2. MB O405N2 nr.496 (22 maršrutas, Architektų g., Šalnos st.)
3. Volvo 7700 nr.755 (22 maršrutas, J. Tumo-Vaižganto g.)
O čia - visų gražuolių gražuolis - Volvo 7700A nr.704 po reklamos (19 maršrutas, stotis) Iš kitos pusės atrodo dar ne taip kraupiai.
Nežinau, kas čia pasidarė dabar - ar reklamas su super klijais pradėjo klijuoti, ar čia įsakymas atėjo reklamas nuklijuoti ne profesionalams, o mechanikams. Kur tik nepažiūrėsi - visus poreklaminius verkiant reikia perdažinėti.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąNepamirškim, kad 773 irgi važinėjo būdamas "gražuoliu". 708, bent jau mano nuomone, atrodo daug geriau
Comment
-
Parašė Vilnietis1 Rodyti pranešimąAr nebus ten tiesiog klijų likę ir prie jų dabar žemės, druskos ir kitoks šlamštas prikibo? Gal tiesiog patingėjo normaliai nušveisti (sprendžiu iš to, kad visos žymės yra žemai arba šalia ratų)?
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąViena iš daugelio naujų reklamų Vilniuje - atsinaujinusi Eastanbul ant 2715 Solaris Trollino 15AC.
Atvaizdas
Comment
Comment