Spalis Vilniuje derlingas reklamomis ant troleibusų. Jau tikrai maniau, kad visas naujienas be manęs išsėmėt ir man liks tik likučiai. Bet, pasirodo, tie likučiai - ne tokie jau ir likučiai.
Iš galinių reklamų ciklo rastos dvi naujos reklamos:
TopFashion - dar viena serija galinių reklamų ant piko valandų troleibusų. Per šiandien radau tris (1556, 1595, 2611).
Velux - seni klientai, grįžę ant troleibusų po daugelio metų pertraukos. Bet ne tokie ryškūs, kaip buvo tada. Radau tik vieną jų reklamą, ant 1655, ir su maža tikimybe, kad bus rasta dar bent viena. Beje, maršruto numeris neturėtų būti uždengtas.
Dar keletas įprasto tipo reklamų:
2469 - Monstrų Viešbutis. Jau ganėtinai tradiciška tapo naujoms premjeroms kinuose reklamuoti pasirinkti 11-o maršruto troleibusą. Vis dėlto, kad reklamą gautų 2469, kai laisvi ir 2518, ir 2644, ir 1531... - man asmeniškai sensacija. Nekožnam apsišaukėliui taip pasiseka
2606 jau minėtas čia ir mano jau senokai žinomas, bet tik šiandien padoriai pagautas. Jeigu ne greitieji kreditai, meilės puslapiai, kino premjeros ir nauji kvartalai - troleibusų parkas žlugtų
Na ir pabaigai, kažkaip niekeno nepastebėta nauja MediaTraffic reklama, ant 2683. Matyt, prieš keletą mėnesių buvusi galinė reklama ant 6-o maršruto Škodos neatnešė norimų rezultatų, tai dabar kaip reikiant pasitempė ir kirto į stambiausią arteriją - ištaiginga reklama ant 19-o maršruto Solario
Na ir pabaigai, kažkaip niekeno nepastebėta nauja MediaTraffic reklama, ant 2683. Matyt, prieš keletą mėnesių buvusi galinė reklama ant 6-o maršruto Škodos neatnešė norimų rezultatų, tai dabar kaip reikiant pasitempė ir kirto į stambiausią arteriją - ištaiginga reklama ant 19-o maršruto Solario
Pastebėta, bet tik šiandien . Matomai kątik užklijuota.
Beje, Top Fashion dar yra lyg ant kažkurio 3 maršruto troleibuso.
Dėkui, rufai, už fotografijas ir temos pildymą.
Antroji "la espanola" aliejaus reklama - ant Solaris troleibuso, gar.nr. nepastebėjau (tai gali būti 4, 6 arba 11 maršruto Solaris).
Šiek tiek klysti, gerbiamasis, nei ant 4, nei ant 6, nei ant 11, o ant 17 maršruto 1702 labai negraži (mano asmenine nuomone) aliejaus reklama...
Paskutinė Camelia autobuso darbo diena. Ko gero nebeliks ir pačios reklamos, mat nuo rytojaus "Sveikatos patikros nemokamos kelionės metu" jau bus melas.
Comment