Kadangi paskutiniu metu Vilniuje reklamų daugėja eksponentiniu greičiu, tai nebesusigaudau, kas buvo publikuota, kas ne - kraunu viską, ka turiu.
Jau seniai aptartas, bet internete taip man ir nematytas 1681 su "žolės" reklama 6-as maršrutas. Labai gražus akcentas pereinant - žoliapjovė, natelės, drugelis.
Taip pat mano minėtas Sushi variantas ant troleibuso. 9-as maršrutas
Neliko nepastebėtas ir gan įspūdingai atjaunėjęs 2625, 19-as maršrutas. Iš tiesų priekio nuotrauką buvau padaręs daugiau nei prieš savaitę, bet pamaniau, kad dar gražiau žiūrėsis, kai bus ir galo nuotrauka. Štai visi variantai.
Smagu, kad daugelis naujų reklamų randasi ne po vieną. Štai keli pavyzdžiai.
Be jau publikuoto 1700 toks pat važinėja ir 9-ame maršrute.
Hema2gen'ų taip pat radau du ant 1698 ir 1702.
Ir žiupsnelis visai netyčia atrastų reklamų:
1661, 5-as maršrutas
Močiutės era pasibaigė. Bet originalumo ir šįkart nepristigta. Tie ūsai iš tikro kailio! Geriems tikslams galiu pasidalinti ir nuotraukos originalais, gal bus geresnė kokybė. Kreiptis asmeniškai per pm.
Panoramos margumynai ant 2127 19-as maršrutas ir kiek netikėtai ant 2462, 8-as maršrutas.
1678, 12-as maršrutas. Kaskart nauja reklama vis perspjauna prieš tai buvusias. Išties labai gražu.
Oho, tai jie vis dėlto patys pradėjo fotografuoti, o ne vogti svetimas foto iš šios temos ir tušuodami foną, versti jas "savos kūrybos"?
P.S. siūlau niekam nekelti doctormedia klijuotų reklamų į šį forumą, tegu jie patys pajudina savo užpakalius ir išeina į miestą pafotografuoti, jeigu nesugeba parašyti autoriaus po nuotrauka.
----
Volvo 7700 nr. 790 važinėja su Swedbank voverės "pusreklame" (priekinė autobuso dalis be reklamos, o nuo vidurio iki galo viskas užklijuota)
Keistos vidurinės durys. Ne tokios, kaip visų volvo 7700
Aha, turbūt įstatytos durys iš remontuojamo būsto
O jei rimtai - normalios tos durys, tik reklamuotojai kažkodėl sugalvojo jas išskirti baltais "rėmais". Tikrai panašu į kokias nors plastikines balkono duris
Comment