Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Reklamos ant viešojo transporto
Collapse
X
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąKaip manai, 2011m. rugsėjį Vilniaus troleibusuose pranešinės naujausius Lietuvos rinktinės varžybų rezultatus?
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąSantykiai yra gerai
Bet kūrybinė jų pusė yra irgi labai svarbi"Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."
Adam Mickiewicz
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąBūtų neblogai jei iš viso per ekranus tiesiogiai LT rungtynes transliuotų"Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
Adam Mickiewicz
Comment
-
Parašė Edvard Rodyti pranešimąNetranslios. Buvo laida per "Lietuvos rytas TV"...
Čempionatas ir Lietuvos komandos žaidimas nebus transliuojami per TV?
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimą..
Čempionatas ir Lietuvos komandos žaidimas nebus transliuojami per TV?Paskutinis taisė Edvard; 2011.04.23, 01:34."Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
Adam Mickiewicz
Comment
-
Parašė Edvard Rodyti pranešimąPer ekranus tiesiogiai. Aš tai supratau kalba eina apie miesto ekranus.
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąTikiuosi, tai ir turėjote omenyje. Priešingu atveju..
"Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
Adam Mickiewicz
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąBaisu, spalvos visiškai nedera, atrodo, kad nuo durų dalis reklamos nuplėšta...Reklamos tikslas pritraukti, todėl ji turi būti kuo išskirtinesnė.
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Zorro Rodyti pranešimą.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąBaisu, spalvos visiškai nedera, atrodo, kad nuo durų dalis reklamos nuplėšta...
Man kaip tik patinka spalvos - pastelinės, skoningos, negariūniškos...
O tai kad dalis nuplėšta - tai reklamos dalis. Matosi, kad reklamą supranti kaip lauko skelbimų demonstravimą, ne daugiau.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąGal esi spalvotyros dėstytojas?
Man kaip tik patinka spalvos - pastelinės, skoningos, negariūniškos...
O tai kad dalis nuplėšta - tai reklamos dalis. Matosi, kad reklamą supranti kaip lauko skelbimų demonstravimą, ne daugiau.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąČia mano asmeninė nuomonė ir jos niekam neperšu. Nežinau kaip reikia pradėti mąstyti, kad išmąstytum tokią nesamonę, kurią parašei.
Comment
Comment