Kad padaryti tokią reklamą tekdavo pilnai troleibusa perdažyti.
O kas dabar tai trukdo padaryti? Pilna surūdijusių troleibusų, kurie laukia tvirto politinio sprendimo. Tai tegu juos ir dažo - patemps dar porą metų. Baigsis reklamos terminas - galės nurašyti, nereiks nė perdažinėti atgal.
O kas dabar tai trukdo padaryti? Pilna surūdijusių troleibusų, kurie laukia tvirto politinio sprendimo. Tai tegu juos ir dažo - patemps dar porą metų. Baigsis reklamos terminas - galės nurašyti, nereiks nė perdažinėti atgal.
Už užsakovo pinigus........... Kad sena mašina perdazyt reikia spakliuot, šlifuot daug problemų...........
"Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."
Aš nieko nesakau. Tiesiog nemačiau kad kur būtų numatyta bauda už naršymą.
Tu man primeni tą "naująją juristų kartą", kurie vadovaujasi vienu principu - kas neuždrausta, tas galima. Tai jeigu taisyklėse neuždrausta važiuojant žiūrėti atgal arba vairuoti kojomis - tai tas reiškia galima?
Šitos reklamos jau bemaž pusę metų važinėja ant 25-ių Vilniaus troleibusų. Ir tik prieš valandą pamatei?
Iki šiol jokių skundų negauta.
Pagrindinis bet kokios reklamos tikslas yra informacinis, o ne instant usage. Juk nėra, kad žmogus, vos pamatęs kokią nors reklamą, viską metą iš rankų ir bėga naudotis tos reklamos siūloma paslauga ar preke.
O dėl reklamos pateikimo pobūdžio ir tinkamumo galima ginčytis iki nukritimo. Geriausia, kai tai daro atitinkamos institucijos.
Tu man primeni tą "naująją juristų kartą", kurie vadovaujasi vienu principu - kas neuždrausta, tas galima. Tai jeigu taisyklėse neuždrausta važiuojant žiūrėti atgal arba vairuoti kojomis - tai tas reiškia galima?
Tai čia jau nuo vairuotojo priklauso. Aš, pvz., varuodamas stengiuosi neliesti telefono, nors ir neturiu laisvų rankų įrangos.
Šitos reklamos jau bemaž pusę metų važinėja ant 25-ių Vilniaus troleibusų. Ir tik prieš valandą pamatei?
Iki šiol jokių skundų negauta.
Pagrindinis bet kokios reklamos tikslas yra informacinis, o ne instant usage. Juk nėra, kad žmogus, vos pamatęs kokią nors reklamą, viską metą iš rankų ir bėga naudotis tos reklamos siūloma paslauga ar preke.
O dėl reklamos pateikimo pobūdžio ir tinkamumo galima ginčytis iki nukritimo. Geriausia, kai tai daro atitinkamos institucijos.
Aš neprivalau jas matyti ar tikrinti (tai ne mano pareiga ir darbas). Ir tai, kad aš ją pastebėjau neseniai, esmės nekeičia: tokia reklama - tai nusikalstamas skatinimas naudotis mobiliuoju telefonu ten, kur tai draudžia įstatymas. Bet čia tik mano asmeninė nuomonė. Tikiuosi, kad šią reklamą pamatys atitinkamos institucijos ir nubaus kaltus.
Del ko baust? O tai keleivis negali issitraukt telefono?
Esmė tame, kad oranger minėta reklama užklijuota ant troleibuso galo (t.y. išorėje), todėl geriausiai ji yra matoma paskui šį troleibusą važiuojančios transporto priemonės vairuotojui. Todėl tikriausiai supranti, kas dažniausiai pamato raginimą įsijungti internetą telefone. Ogi tie, kam tai daryti tuo metu yra kategoriškai uždrausta- vairuojantys transporto priemones.
Comment