Šią naktį teko grįžti iš Varšuvos į Kauną su Toks autobusu 49 garažinis nr. Važiuodamas su Toks ekipažu jaučiausi kaltas, kad su jais važiuoju. Pirmiausia autobusas į Varšuvos vakarinę stotį atvažiavo visas atšalęs, na galbūt ilgai stovėjo, tačiau visą kelią teko sėdėti su striuke. Antra perkant Toks bilietus internetu nebuvo nurodyta vieta autobuse, paklausus vairuotojo kur sėsti, piktai atsakė, kad visos vietos mano, leido sėstis toliau į galą autobuso, nes nuo vidurio autobuso užsitvėrė diržu. Trečia vėliau pritrūkus vietų gale, leido sėsti arčiau "Jų", bet tik per keturias eiles nuo vairuotojo. Ketvirtą buvau nustebintas, kad tik vienam sustojime pagalvojo pranešti kiek stovėsim. Penkta, bendravimas su keleiviais, pakeltas balsas, tonas. Kai kas teigė, kad Toks į tolimus maršrutus siunčia savo geriausias mašinas, na jeigu čia geriausia tarptautiniam maršrutui mašina, tada norėčiau pamatyti prasčiausią. Keleivių buvo apie 20-30 Apibendrintai galiu pasakyti, kad tai buvo didžiausia mano klaida važiuoti su "Toks". Pirmą kartą važiuojant autobusu atrodytų tai normalu, tačiau buvau važiavęs su Ecolines iš Kauno į Miuncheną ir atgal iki Varšuvos, jų servisu likau patenkintas, toks ir turi būti keleivių vežimas, kaip ecolines.
Ecolines autobusas netoli Niunbergo. gr nr 3131. valstybinis JH-994
Ecolines autobusas netoli Niunbergo. gr nr 3131. valstybinis JH-994
Comment