NO, Grimstad
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Autobusai pasaulio miestuose
Collapse
X
-
Naujieji Malmės VanHool superautobusai išbandomi miesto gatvėse. Verta pastebėti, jog autobusai aptarnauja ekspreso linijas bei rieda specialiai jiems skirta juosta (ateityje šiuos autobusus pakeis lengvojo geležinkelio sistema):
Malmöexpressen 2 par Business Region Skåne, sur Flickr
Malmöexpressen 4 par Business Region Skåne, sur Flickr
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąNerodo nuotraukų. Padarykit albumus viešus arba įkelkit į kitas talpyklas.
Šiap man ta visa VT betvarkė man rodos susiklostė dėl didžiulio nedarbo. Susidaro vaizdas, kad puse žmonių pragyvena is vairavimo
Comment
-
TALINAS, Estija miesto autobusai
Daugiausia Tallinna Linnatranspordi (TLT) eksploatuoja Scania markės autobusų - šių Scania OmniLink CK270UB važinėja virš penkiasdešmt. Važinėja taip pat tokios sudvejintos, taip pat ir senesnės Scania.
Ilgieji MAN A40 Lion's City GL NG323. Nors šie MAN įsigyti pernai, dažymo spalva skiriasi. Paskutinieji įsigyti po troleibusų ir autobusų parkų sujungimo, ko pasekoje nuspręsta pakeisti dažymo schemą. Dabar visas naujas transportas dažomas baltai/žydrai(nežinau kaip geriau pavadint šią spalvą)
Analogiškai su trumpaisiais MAN A78 ion's City LE.
Už parduotus taršos leidimus įsigyti Irisbus Crossway LE 12M, tokių TLT eksploatuoja dešimt ir tai vieninteliai autobusai su kodicionieriais... Vasarą tai labai jaučiasi.
Senieji autobusai
Vietinės gamybos BaltScan
Tokių Säffle 2000 eksploatuojama beveik keturiasdešimt, deja, kaip ir Šiauliuose, vasarą jos virsta važinėjančiais šiltnamiais.
Privataus vežėjo MRP Linna Liinid Volvo 8500LE
Comment
-
Talino priemiestinis transportas
Čia dominuoja Irisbus Crossway 12M autobusai taip pat įsigyti už parduotus taršos leidimus Ispanijai. Vien Talino apskrityje šių autobusų važinėja beveik šešiasdešimt.
Pagrindiniai vežėjai - Atko ir Samat.
Kadangi dalis vežėjų eksploatuojančių šiuos Irisbus yra iš privataus sektoriaus, šie autobusai jiems perleisti tik laikinai ir priklauso Estijos valdžiai.
Taip pat priemiestinė Temptrans Scania
Taline keleivius privežamaisiais maršrutais veža ir mikroautobusais, tiesa dauguma jų tikrai geresni už šį Renault.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąO autobusų su priekabomis jau nėra?
Beje, mikrobas ne privežamasis, bet priemiestinis. Miesto autobusų numeracija nuo 1 iki 68.
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąKokio galo jį nurašė???
Comment
Comment