Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Pilaitis Rodyti pranešimą
    Troleibusą?
    Taip, troleibusa.

Comment

Po šimts... Negi pirks šitą brudą???

Comment

Nei Vilnius, nei Kaunas troleibusų neperka ir net nežada pirkti! Taip, kad šitas Vytautas tikrai ne Lietuvai skirtas. Greičiausiai jis tranzitu iš Baltarusijos gamyklų keliavo į Kaliningradą, kurie būtent ant dienų turėjo gauti naują Vytautų partiją. Žinant pro kur ir maždaug kada kur jie turi pravažiuoti būtų labai įdomu juos pagaudyti

Comment

Parašė FRT Rodyti pranešimą
          Dar 2711 buvo 7 šią savaitę. Nors paprastai yra 9
          Nieko ypatingo, kad 2711 dirbo 7-am maršrute, nes gi ne taip seniai buvo lyg ir tvirtai apsistojęs (kartu su juo buvo ir 2695)
          Daugiau mano nuotraukų >>
          Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

2692 mačiau 16 šiandien.

Comment

Nuo 2012–10–15 d., darbo dienomis 36 maršrutu važiuos standartiniai dviašiai 12 metrų autobusai. Greitu laiku iš pasipiktinusių gyventojų vėl sulauks tūkstantinį prašymų dėl šio maršruto eismo tvarkaraščio koregavimo, jau taip girdėjau kalbant šiandien autobuse.
              Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą
                Nuo 2012–10–15 d., darbo dienomis 36 maršrutu važiuos standartiniai dviašiai 12 metrų autobusai.
                Teisingai, nėra ko ten varinėti tuščius autobusus, kai sodų sezonas pasibaigęs.
                Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą
                  Nuo 2012–10–15 d., darbo dienomis 36 maršrutu važiuos standartiniai dviašiai 12 metrų autobusai. Greitu laiku iš pasipiktinusių gyventojų vėl sulauks tūkstantinį prašymų dėl šio maršruto eismo tvarkaraščio koregavimo, jau taip girdėjau kalbant šiandien autobuse.
                  Aš kaip tik manau, kad reikai retinti tvarkaraštį, ypač po 6 vakare. Yra tekę važiuot 36 į miestą, kai jame nebuvo nė vieno keleivio, išskyrus mane. Jus dar turit ir 76, kuris važiuoja irgi pakankamai dažnai.

Comment

Aš kaip tik manau, kad reikai retinti tvarkaraštį, ypač po 6 vakare. Yra tekę važiuot 36 į miestą, kai jame nebuvo nė vieno keleivio, išskyrus mane. Jus dar turit ir 76, kuris važiuoja irgi pakankamai dažnai.
                    Taip, vakare link Žalgirio g. autobusai važiuoja tušti, bet į priešingą pusę- nebent savaitgaliais paskutiniais reisais. Jeigu jau maršrutu paleisti trumpi autobusai, tai dar ir retinti tvarkaraštį būtų pernelyg rizikinga.
                    Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                    Marsrutai.lt tinklaraštis!
                    SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Taigi daug kur tokia pati situacija - piko metu pvz. iš miegamųjų rajonų autobusai važiuoja sausakimši (pvz. 74), važiuoja kas 10-12 minučių, bet iš Stoties į NV natūralu, kad ryte važiuos gal 10 žmonių. Taip yra visur, todėl niekaip tuščių autobusų neišvengsi.

Comment

Parašė grustnyj Rodyti pranešimą
                        Taigi daug kur tokia pati situacija - piko metu pvz. iš miegamųjų rajonų autobusai važiuoja sausakimši (pvz. 74), važiuoja kas 10-12 minučių, bet iš Stoties į NV natūralu, kad ryte važiuos gal 10 žmonių. Taip yra visur, todėl niekaip tuščių autobusų neišvengsi.
                        Kasryt reikia 7:38 važiuot į mokyklą, esančią Salininkuose tai iš vis būna kažkur 10-15 keleivių, nors autobusas važiuoja 20-25min intervalu

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                          Kasryt reikia 7:38 važiuot į mokyklą, esančią Salininkuose tai iš vis būna kažkur 10-15 keleivių, nors autobusas važiuoja 20-25min intervalu
                          Užtat priešinga kryptimi pats pirmasis reisas (apie 5:40) važiuoja pilnutėlis.

Rytinio piko metu visi autobusai būna pilni/sausakimši. Kad ir 24, kuriuo man tenka dažnai važiuoti - ryte nuo Šeškinės poliklinikos būna tiek žmonių prisigrūda, kad Ukmergės st. ir Šeškinėje jau vos telpa kiti. Tačiau tai nereiškia, kad reikia kelti paniką, kurią kasmet kelia Žalieji ežerai.

Comment

Šiandien pamačiau "Kolegitos" MB 0405NU, valst.nr. EFS 282 be dujų įrangos ant stogo. Klausimas žinovams: ar šį autobusą jau pavertė dyzeliu, ar dujinę įrangą sukišo po grindimis?

Comment

Galbūt tai buvo paprastas O 405? Gal supainojai kažką?

Comment

Taip, EFS282 jau gan seniai yra perdarytas į dyzelinį.

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                                  Taip, EFS282 jau gan seniai yra perdarytas į dyzelinį.
                                  Į dyzelį dar perdarytas ir baltas "MB 0405"

Comment

Dar kaip papildymas prie eks-dujinių Kolegitos autobusų - ne vien EFS282 be dujų baliono: pasirodo, kad į dyzelinius perdaryti yra ir EGL924 bei ERU997.

Comment

Norėčiau pasiteirauti, kokiu tikslu šiuos tris autobusus perdarė į dyzelius? Gal dėl to, kad neapsimoka jiems kurt dujų kolonėlės?

Comment

Kažkada Denis_Simonov yra minėjęs, kad privatininkams neapsimoka piltis dujas - jie nieko nesutaupo, lyginant su dyzeliniu kuru.

--- Papildyta ---

Nei šiokios, nei tokios nuotraukos, pagal kurias matosi, jog jau išmontuoti dujų balionai ant stogo.
                                        Attached Files
                                        Paskutinis taisė Mettal; 2012.10.19, 22:33.

Comment

Parašė Zorro Rodyti pranešimą
                                          1681 ir 1703.

Atvaizdas
                                          Pagaliau į liniją grįžo ir 1681 su vis dėl to iš numirusiųjų prikeltu 1106! Beje gatvese greitu metu ir 2624 pamatysime

Comment

Working...
                                          X