O aš jau buvau spėjęs nusistebėti, kaip čia 784 32-am maršrute dirba.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąDėl tam tikrų priežasčių, pas Volvo tos švieslentės išsikulia pačios... Ne pirmas ir ne paskutinis kartas.
Comment
-
Sveiki. Keletą kartų rašiau atsiliepimus vvt puslapyje ir iškart po to man į el. paštą atsiųsdavo trumpą pranešimą, kad gausiu atsakymą šiuo el. paštu. Tačiau po paskutinio atsiliepimo praėjo jau 2 savaitės ir atsakymo negavau. O rašiau štai dėl ko: 12 autobusų maršruto tvarkaraštis kryptimi Skaidiškės - Stotis yra pernelyg "ištemptas". Autobusai arba velkasi, kad važiuoti pagal grafiką, arba kartais važiuoja normaliu greičiu ir tada būna netgi taip (jei iš Skaidiškių išvažiuoja laiku), kad atvažiuoja į Stotį 7 minutėmis anksčiau laiko. Įdomiausia, jog važiuoti kryptimi Stotis - Skaidiškės darbo dienomis skiriama 6 minutėmis mažiau, nors nematau jokio pagrindo tokiam skirtumui atsirasti. Ši problema ypač aktuali dabar, kai įvesta naujoji el. bilieto sistema - keleiviams apsimoka, kad vt važiuotų kuo greičiau.
Taip pat rašiau apie 12 ir 16 autobusų maršrutų dubliavimąsi: vakare yra 16 maršruto reisas Stotis - Nemėžis - Skaidiškės - Rudamina - Stotis, stotelėje "Rudamina" jis būna 18:13. Tačiau toje pačioje stotelėje 18:10 važiuoja į Stotį ir 12, todėl 16 geriau tegul važiuotų į Stotį per Nemėžį, kaip įprasta - daugiau keleivių surinktų.
Taigi, norėčiau paklausti: per kiek laiko man turėtų atsiųsti atsakymą (jei išvis atsiųs)? Gal Jūsų tarpe yra kas nors įtakingesnis, kas galėtų iškelti šį klausimą vvt įmonėje?
Comment
-
Parašė Marius555 Rodyti pranešimąSveiki. Keletą kartų rašiau atsiliepimus vvt puslapyje ir iškart po to man į el. paštą atsiųsdavo trumpą pranešimą, kad gausiu atsakymą šiuo el. paštu. Tačiau po paskutinio atsiliepimo praėjo jau 2 savaitės ir atsakymo negavau. O rašiau štai dėl ko: 12 autobusų maršruto tvarkaraštis kryptimi Skaidiškės - Stotis yra pernelyg "ištemptas". Autobusai arba velkasi, kad važiuoti pagal grafiką, arba kartais važiuoja normaliu greičiu ir tada būna netgi taip (jei iš Skaidiškių išvažiuoja laiku), kad atvažiuoja į Stotį 7 minutėmis anksčiau laiko. Įdomiausia, jog važiuoti kryptimi Stotis - Skaidiškės darbo dienomis skiriama 6 minutėmis mažiau, nors nematau jokio pagrindo tokiam skirtumui atsirasti. Ši problema ypač aktuali dabar, kai įvesta naujoji el. bilieto sistema - keleiviams apsimoka, kad vt važiuotų kuo greičiau.
Taip pat rašiau apie 12 ir 16 autobusų maršrutų dubliavimąsi: vakare yra 16 maršruto reisas Stotis - Nemėžis - Skaidiškės - Rudamina - Stotis, stotelėje "Rudamina" jis būna 18:13. Tačiau toje pačioje stotelėje 18:10 važiuoja į Stotį ir 12, todėl 16 geriau tegul važiuotų į Stotį per Nemėžį, kaip įprasta - daugiau keleivių surinktų.
Taigi, norėčiau paklausti: per kiek laiko man turėtų atsiųsti atsakymą (jei išvis atsiųs)? Gal Jūsų tarpe yra kas nors įtakingesnis, kas galėtų iškelti šį klausimą vvt įmonėje?
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąNorėčiau pasidomėti, kodėl Žemųjų Panerių stotelėje yra užankeruotas iešmas, skirtas įvažiuoti pertraukiamiems troleibusams į atstovos aikštelę?
Comment
-
Parašė Marius555 Rodyti pranešimąSveiki. Keletą kartų rašiau atsiliepimus vvt puslapyje ir iškart po to man į el. paštą atsiųsdavo trumpą pranešimą, kad gausiu atsakymą šiuo el. paštu. Tačiau po (......)
Comment
-
Parašė rufas...tr Rodyti pranešimą3. Sustojama ir išleidžiami keleiviai (jei jų yra).
Comment
-
Parašė Marius555 Rodyti pranešimąSveiki. Keletą kartų rašiau atsiliepimus vvt puslapyje ir iškart po to man į el. paštą atsiųsdavo trumpą pranešimą, kad gausiu atsakymą šiuo el. paštu. Tačiau po paskutinio atsiliepimo praėjo jau 2 savaitės ir atsakymo negavau.
Parašė rufas...tr Rodyti pranešimąNe, čia tas nuimtas yra turbūt nuo 7-o. Į parką turėtų grįžti 23 troleibusai, o grįžta 22, užtat 18A-ame maršrute grįžta 6 vietoj 5.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąPala, pala, kažkur 50 metrų prieš įvažiavimą yra stotelės ženklas, kur ir išlaipina keleivius pertraukiamo grafiko troleibusai. Tą vietą ir turėjai omeny?
Comment
Comment