Parašė FRT
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė FRT Rodyti pranešimąsolariuose gi yra tie DNR.
Comment
-
Parašė FRT Rodyti pranešimą46 gi visada trumpas. nemaciau nei karto pailginto
Comment
-
-
Parašė Prodigal StrangerMan tai išvis nesuprantama, kaip prailginti autobusai / troleibusai gali dirbt tik pertraukiamais grafikais.
Comment
-
Parašė Prodigal StrangerMan tai išvis nesuprantama, kaip prailginti autobusai / troleibusai gali dirbt tik pertraukiamais grafikais.
Dienos metu keleiviu srautai buna dar dar... bet piko metu,jie buna tikrai dideli. Va tada ir prireikia prailgintu masinu,nes trumpos masinos ne tik kad butu sausakimsos,bet luztu nuo keleiviu.
Dienos metu uztenka arba vieno (pastovaus prailginto) arba netgi trumpo autobuso, nes kitaip ne tik kad ora veziotu, bet ir masinu ryskiai per daug butu ( pvz. diena dirba pastoviai 2 masinos,o piko metu netgi 6). O piko metu (7-9h, 15-18h) papildomai isrieda prailgintos masinos,del minetu priezasciu.
Viskas cia labai paprasta.Paskutinis taisė Buss fanas; 2012.06.06, 14:05.
Comment
-
Parašė Buss fanas Rodyti pranešimąO ko cia nesuprasti? Vilnius-sostine ir didziausias miestas,pradekime nuo to.
Dienos metu keleiviu srautai buna dar dar... bet piko metu,jie buna tikrai dideli. Va tada ir prireikia prailgintu masinu,nes trumpos masinos ne tik kad butu sausakimsos,bet luztu nuo keleiviu.
Dienos metu uztenka arba vieno (pastovaus prailginto) arba netgi trumpo autobuso, nes kitaip ne tik kad ora veziotu, bet ir masinu ryskiai per daug butu ( pvz. diena dirba pastoviai 2 masinos,o piko metu netgi 6). O piko metu (7-9h, 15-18h) papildomai isrieda prailgintos masinos,del minetu priezasciu.
Viskas cia labai paprasta.
Comment
-
Parašė FRT Rodyti pranešimą46 gi visada trumpas. nemaciau nei karto pailginto
Comment
-
Visi 46 ir visi 73 darbo dienomis yra ilgi. Nesvarbu, pertraukiamas ar ne. Minėtas 523 tądien dirbo pamaininiu grafiku, o pertraukiama buvo Karosa nr. 114. Nereikia čia daryti kažkokių stebuklų iš autobuso ar troleibuso "ne savo maršrute". Toks jausmas, kad birželio mėnesį visiems atsinaujina kasmetinė amnezija ir visi užmiršta, kad pernai viskas buvo lygiai taip pat.
Comment
-
Norėčiau ne į temą paklausti forumiečio "Buss fanas" tai kodėl jau taip užtilai kai buvo atskleista tiesa kad tikrai egzistuoja tas paslaptingas reisas 4-u maršrutu iš 2-ojo parko ir dar ikeltos nuotraukos? pritrūko jau drasos? Ar jau nėra ant ko pašaukti kai Rufas...tr ir rvr forumiečiai įrodė kad tai yra tiesa?
P.S. Mano nuomonė yra kad forumiečio kurį ižeidei su savo naglu elgesiu, tūrėtum atsiprašyti.
Parašė Buss fanas Rodyti pranešimąJau parasiau is kur atsiranda,pats esu mates anksti ryte tas kelias stoteles vaziuojanti tuscia be keleiviu.Parašė Buss fanas Rodyti pranešimąNepurkstauk,kaip pursktukas profesoriau didysis. Pats ir nesilankyk jei tau reikia,supratai!?
Si masina atvyksta i Antakalnio zieda is 1-ojo parko be keleiviu. Todel ir nenorodomas jos laikas niekur.
Atsumas-ranka paduot,keleiviu tokiu metu, ta kryptimi nera (juolabiau tik kelios st. iki ziedo)
p.s. esu mates siuo laiku vaziuojancia tuscia masina i Antakalnio zieda.Paskutinis taisė 1132; 2012.06.07, 11:43.
Comment
-
Parašė Prodigal StrangerNa taip, taip...
Va dar toks klausimas: o jūs, kolega, visad toks beprasmiškai tiesmukas?
Jei jau cituoji,cituok visa mano sakini ir antraste tai ka parasiau,o ne atskirus zodzius taip klaidindamas kitus forumiecius,sudarydamas savo nuomone ir kabinedamasis prie zodziu. Nepyk jei ka
tiesiog paaiskinau situacija,atsakiau i tamstos klausima ir tiek.. nieko asmeniska ir nieko blogo..tiesiog taip paaiskinau.
Comment
-
Parašė 1132 Rodyti pranešimąNorėčiau ne į temą paklausti forumiečio "Buss fanas" tai kodėl jau taip užtilai kai buvo atskleista tiesa kad tikrai egzistuoja tas paslaptingas reisas 4-u maršrutu iš 2-ojo parko ir dar ikeltos nuotraukos? pritrūko jau drasos? Ar jau nėra ant ko pašaukti kai Rufas...tr ir rvr forumiečiai įrodė kad tai yra tiesa?
P.S. Mano nuomonė yra kad forumiečio kurį ižeidei su savo naglu elgesiu, tūrėtum atsiprašyti.
O ka man sakyti,neuztilau ir drasos man tikrai nepritruko,dar ir tau jos galiu paskolinti
tarp kitko ka tu vadini naglu elgesiu??? Tikrai nematau del ko atsiprasyti.
Taip, tuo laiku vaziuoja 2-ojo parko masina 4 marsrutu. Bet tai yra specifine masina,specifinis ir jos reisas. Nemanau,kad tikslinga laikyti jog ji tuo metu dirba 4-ajame marsrute,tiesiog ji vaziuoja vienu ir tik tuo ir tuo paciu laiku,tik viena ir ta pati reisa,po to keisdama marsrutus. Tai mokomoji masina ir ji vaziuoja "mokomuoju" marsrutu.
Comment
-
Parašė Buss fanas Rodyti pranešimąTikrai,kad ne i tema paklausei.
O ka man sakyti,neuztilau ir drasos man tikrai nepritruko,dar ir tau jos galiu paskolinti
tarp kitko ka tu vadini naglu elgesiu??? Tikrai nematau del ko atsiprasyti.
Taip, tuo laiku vaziuoja 2-ojo parko masina 4 marsrutu. Bet tai yra specifine masina,specifinis ir jos reisas. Nemanau,kad tikslinga laikyti jog ji tuo metu dirba 4-ajame marsrute,tiesiog ji vaziuoja vienu ir tik tuo ir tuo paciu laiku,tik viena ir ta pati reisa,po to keisdama marsrutus. Tai mokomoji masina ir ji vaziuoja "mokomuoju" marsrutu.
Comment
-
Ruošiuosi "sugauti" Amberį 3 maršrute, todėl šiek tiek patyrinėjau 3 maršruto tvarkaraštį darbo dienomis. Žinau, kad jūsų tarpe yra profesionalų šioje srityje, todėl norėčiau patikslinti, ar teisingi yra mano pastebėjimai:
- 3 maršrute dirba tik 2 troleibusai iš 1-ojo parko, jų grafikai dvipamaininiai;
- Antakalnio - Karoliniškių kryptimi juos atitinka šie reisai:
St. Antakalnio žiedas: 18:25, 18:45;
- Karoliniškių - Antakalnio kryptimi juos atitinka šie reisai:
St. Pasakų parkas: 15:41, 16:03.
Būčiau labai dėkingas jeigu kas nors tą informaciją patikslintų .
Comment
-
Parašė Marius555 Rodyti pranešimąRuošiuosi "sugauti" Amberį 3 maršrute, todėl šiek tiek patyrinėjau 3 maršruto tvarkaraštį darbo dienomis. Žinau, kad jūsų tarpe yra profesionalų šioje srityje, todėl norėčiau patikslinti, ar teisingi yra mano pastebėjimai:
- 3 maršrute dirba tik 2 troleibusai iš 1-ojo parko, jų grafikai dvipamaininiai;
- Antakalnio - Karoliniškių kryptimi juos atitinka šie reisai:
St. Antakalnio žiedas: 18:25, 18:45;
- Karoliniškių - Antakalnio kryptimi juos atitinka šie reisai:
St. Pasakų parkas: 15:41, 16:03.
Būčiau labai dėkingas jeigu kas nors tą informaciją patikslintų .
Comment
Comment