Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
    Ten 454 410 yra ilga Karosa.
    žinau bet "Karosa" irgi galima sakyt "supuvęs kibiras"
    Daugiau mano nuotraukų >>
    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Biški naujiena. Gražinus 15 troleibuso maršrutą bus keli grafikai dubliuojantys su kitu maršrutu. Jei kas atsimenat 15 troleibusas kartais prie Stoties arba pačioje Stotyje keisdavo trafaretus iš 15 į 2 maršrutą. Tai vadinasi komandiruote į kitą maršrutą. Šitą jau žinot. Dabar kai gražins šį maršrutą jisai turės vėl komandiruote, bet jau ne nuo Stoties, o nuo Žemūjų Panerių. Ir keisis iš 15 į 12 maršrutą, kaip kad buvo labai senai. Bet juk 12 maršrutas važiuoja tik iki Valkininkų stotelės, o 15 iki Titnago. Manau kad būtu nesamone. Gali būti kad 15 sutrumpins iki Valkininkų stotelės, o 12 iki Titnago gatvės pratesti neapsimoka. Nes keleivių ten praktiškai nėra.

Comment

Parašė 1132 Rodyti pranešimą
        Biški naujiena. Gražinus 15 troleibuso maršrutą bus keli grafikai dubliuojantys su kitu maršrutu. Jei kas atsimenat 15 troleibusas kartais prie Stoties arba pačioje Stotyje keisdavo trafaretus iš 15 į 2 maršrutą. Tai vadinasi komandiruote į kitą maršrutą. Šitą jau žinot. Dabar kai gražins šį maršrutą jisai turės vėl komandiruote, bet jau ne nuo Stoties, o nuo Žemūjų Panerių. Ir keisis iš 15 į 12 maršrutą, kaip kad buvo labai senai. Bet juk 12 maršrutas važiuoja tik iki Valkininkų stotelės, o 15 iki Titnago. Manau kad būtu nesamone. Gali būti kad 15 sutrumpins iki Valkininkų stotelės, o 12 iki Titnago gatvės pratesti neapsimoka. Nes keleivių ten praktiškai nėra.
        Tai vadinasi, 12 ne piko metu kursuos dažniau ar ten dalis troleibusų iš dvipamainių bus pervesta į pertraukiamus?
        Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
        Marsrutai.lt tinklaraštis!
        SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
          Tai vadinasi, 12 ne piko metu kursuos dažniau
          Nežinau, turbūt.

Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
          ar ten dalis troleibusų iš dvipamainių bus pervesta į pertraukiamus?
          Pasakiau viską ka žinau, daugiau nieko nesužinojau.

Comment

Tai savaime suprantama, kad rudenį 12 kursuos dažniau, tačiau nelabai pagaunu visos tokio grafikų jungimo esmės - juk važiuos tos pačios talpos troleibusai, o 12 teks didinti pertraukiamų grafikų skaičių, nes atsiras kokie 2 pamaininiai.
            P.S. seniau, kai 15 dirbo 5 troleibusai, 2 iš jų dieną dirbo 2-u maršrutu, o likę stovėjo Ž. Paneriuose.
            Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

1531, Kalvarijų gatvė / Kareivių gatvė, po reklamos?

Atvaizdas
              jo, po reklamos . turėjo naujojo "sostinės turgaus" reklamą beje, tos reklamos atsisakė ir 1534. tik vienintelis 1641 turi šią reklamą

Comment

šiandien apie 13:00 Širvintų stotelėje mačiau, kaip link Akropolio technikinė pagalba tempė "Karosa b832" #324, kuris buvo be švieslenčių. gal žinote kur tą "Karosa" autobusą tempė?

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                  šiandien apie 13:00 Širvintų stotelėje mačiau, kaip link Akropolio technikinė pagalba tempė "Karosa b832" #324, kuris buvo be švieslenčių. gal žinote kur tą "Karosa" autobusą tempė?
                  Į Gariūnus gal.
                  Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Į metalo laužą link Ž. Panerių. Viskas jau joms ir VanHool A300 - jie visi jau parduoti į metalo laužą. Pavakary šiandien tik 2-3 Karosas mačiau parke (garažo nr. tik 247 užmačiau).

Comment

Į metalo laužą link Ž. Panerių. Viskas jau joms ir VanHool A300 - jie visi jau parduoti į metalo laužą. Pavakary šiandien tik 2-3 Karosas mačiau parke (garažo nr. tik 247 užmačiau).
                      gaila nepadariau paskutinės to tempiamo "Karosa" autobuso nuotraukos bet jei ir būčiau nufotografavęs, vistiek tempiamo idealiai nenufotografuočiau.

beje, ar iš visų "Karosa b832" išmontuotos švieslentės?

Comment

Nu žiauru, jeigu visi taip nusilupo. Juk 1641 buvo šviežiai perdažytas!

Comment

Atrodo iš visų. Ten išmontavo viską, ko dar gali prireikti.

Comment

Atrodo iš visų. Ten išmontavo viską, ko dar gali prireikti.
                            tai galimas atvejis, kad bus ir rudos spalvos elektromechaniniai komposteriai autobusuose "Mercedes"

Comment

O kurioi tikslioi vietoi yra tas metalo laužas gal žinai?

Parašė Denis_Simonov Rodyti pranešimą
                              Į Gariūnus gal.
                              O kam į Gariūnus? Parduoti?

Comment

O kurioi tikslioi vietoi yra tas metalo laužas gal žinai?

O kam į Gariūnus? Parduoti?
                                Ten superka metalo laužą,šiandien tempė 247 Karosa

Comment

O Karosa B832 #203 taip ir paliks mokomaji? Jis gal po kapitalinio remonto?

Comment

Parašė rvr Rodyti pranešimą
                                    O Karosa B832 #203 taip ir paliks mokomaji? Jis gal po kapitalinio remonto?
                                    203 ir 302 Karosos B832 liks mokomaisiais autobusais, nežinau, gal ir praėjo kapitalinį remontą.

Comment

203 ir 302 Karosos B832 liks mokomaisiais autobusais, nežinau, gal ir praėjo kapitalinį remontą.
                                      #203 tikrai praėjo kapitalinį. o dėl #302 nežinau, ar jis praėjo kapitalinį remontą.

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                                        #203 tikrai praėjo kapitalinį. o dėl #302 nežinau, ar jis praėjo kapitalinį remontą.
                                        Jie aktyviai eksploatuojami,praėjo nedidelį remontą (perdažė),ir kasdiena varomi į Regitrą
                                        Paskutinis taisė Denis_Simonov; 2011.08.26, 20:07.

Comment

Gal kas prisimenat kokie troleibusai dirbo pastoviai 15 maršrutu? Aš tik prisimenu 1438 ir 1650, beje 1650 troleibuso vairuotojas dirba su 1544 troleibusu, matyt jisai grįš į 15 maršrutą vėl. Ar kartais ne 1109? Ar 1118? Nes pamenu kad pertraukiamu dirbo 4 ar 5 troleibusai.

Comment

Working...
                                          X