Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Buss fanas Rodyti pranešimą
    Idomu, kodel tuomet ant kai kuriu tech.pagalbos masinu yra rasomi tiesiog skaiciai (5,13,14 ir t.t.) ,o ant kitu su pradzioje raide R (R2,R3,R4)?
    Kaip suprantu kontaktinio tinklo avarines tarnybos saukinys taip pat prasideda "Rumai"?
    Kontaktinio tinklo avariniu tarnybu saukinio nezinau, bet tikrai ne "Rumai".

Comment

2 parkas. Troleibusu remonto grafikas.

Comment

Parašė Scorpius Rodyti pranešimą
        2 parkas. Troleibusu remonto grafikas.

Atvaizdas
        1. na ką gi, kaip ir manėm, paskutiniai du "Škoda 14trM" troleibusai bus pilnai remontuojami
        2. greičiausiai visi troleibusai rugsėjį pasirodys gatvėse po pilno remonto
        Paskutinis taisė ssnaiperis; 2011.07.20, 18:36.
        Daugiau mano nuotraukų >>
        Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė Scorpius Rodyti pranešimą
          Kontaktinio tinklo avariniu tarnybu saukinio nezinau, bet tikrai ne "Rumai".
          Sakai tikrai ne "Rumai"? Bet juk garazine numeracija siu techniniu masinu yra bendra kaip suprantu..?

Comment

Pats sau prieštarauji: jeigu numeracija bendra, tai šaukinys čia kaip "kolonos/parko" numeris ir realiai parodo tik transporto priemonės paskirtį. Tik atėjo naujas žmogus į forumą, o tu jau jį terorizuoji savo numeracijomis.
            Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Jau pastebėjau, kad VOLVO 7700 740 yra įjungti šie komposteriai galinėje dalyje.
              Atsiprašau už kokybę, nes labai skubėjau išlipti, nes mano stotelė buvo išlipimo. Jeigu kas įdės geresnės kokybės nuotrauką pašalinsiu ją.

O priekinėje dalyje prie vairuotojo paliktas raudonas skylamušis ir taip pat jis yra pakabintas prie vidurinių durų. (krokodilai). Ir jau nuklijuoti lipdukai nuo durų. Raudoni krokodilai jau yra sumontuota daugumoje autobusų. O troleibusuose kol kas mačiau tik prie pirmųjų durų.
              Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą
                Jau pastebėjau, kad VOLVO 7700 740 yra įjungti šie komposteriai galinėje dalyje.
                Atsiprašau už kokybę, nes labai skubėjau išlipti, nes mano stotelė buvo išlipimo. Jeigu kas įdės geresnės kokybės nuotrauką pašalinsiu ją.
                Atvaizdas

O priekinėje dalyje prie vairuotojo paliktas raudonas skylamušis ir taip pat jis yra pakabintas prie vidurinių durų. (krokodilai). Ir jau nuklijuoti lipdukai nuo durų. Raudoni krokodilai jau yra sumontuota daugumoje autobusų. O troleibusuose kol kas mačiau tik prie pirmųjų durų.
                smagu girdėti bei matyti, kad įjungti geltonieji skylamušiai aišku, nepastebėjau, ar "karosa b741" yra įjungti rudieji skylamušiai.

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                  smagu girdėti bei matyti, kad įjungti geltonieji skylamušiai aišku, nepastebėjau, ar "karosa b741" yra įjungti rudieji skylamušiai.
                  Pataisysiu - B841. B741 yra tik pora autobusų su elektromechaniniais, kurie yra geltoni .
                  Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                    Pataisysiu - B841. B741 yra tik pora autobusų su elektromechaniniais, kurie yra geltoni .
                    tikrai, rudus turi B841 ir vienintelis B941. o geltonus žymeklius tai turi trys B741 autobusai

Comment

O štai ir 2623!

Beveik paruoštas, šalia dar stovi 2499 ir 1618. Šviečia saulė, karšta.

Vakare situacija Antakalnyje (ir visame mieste ) gerokai pasikeitė. Praūžūs audrai, ties Oginskio gatve ant laidų užvirto medis, ko pasekoje troleibusai iš abiejų pusių blokavo eismą. Vėlesni troleibusai suko į Žolyno gatvę ir apsisukinėjo troleibusų parke. Eismas atnaujintas kažkur iki 20val., bet avarinė tarnyba turbūt turės plušėt visą naktį.

Medžiai virto ir Vaidotuose, Salininkuose, bet buvo operatyviai pašalinami vietinių gyventojų. Salininkuose, be kita ko, buvo patvinusi pagrindinė gatvė, bet autobusų eismas, regis, nebuvo sustabdytas.

Comment

Parašė rufas...tr Rodyti pranešimą
                        O štai ir 2623!
                        Atvaizdas

Beveik paruoštas, šalia dar stovi 2499 ir 1618. Šviečia saulė, karšta.

Vakare situacija Antakalnyje (ir visame mieste ) gerokai pasikeitė. Praūžūs audrai, ties Oginskio gatve ant laidų užvirto medis, ko pasekoje troleibusai iš abiejų pusių blokavo eismą. Vėlesni troleibusai suko į Žolyno gatvę ir apsisukinėjo troleibusų parke. Eismas atnaujintas kažkur iki 20val., bet avarinė tarnyba turbūt turės plušėt visą naktį.

Medžiai virto ir Vaidotuose, Salininkuose, bet buvo operatyviai pašalinami vietinių gyventojų. Salininkuose, be kita ko, buvo patvinusi pagrindinė gatvė, bet autobusų eismas, regis, nebuvo sustabdytas.
                        smagu girdėt, kad dar vienas troleibusas po pilno remonto papuoš sostinės gatves
                        Salininku soduose, salia oro uosto, iki siol dar nera elektros. sake tevai, kad pasilikciau Pilaiteje. lydos plente prie degalines "lukoil" buvo nuvirte medziai. elektros tiekimas šiąnakt pas mus buvo atnaujintas 1valandą nakties
                        Paskutinis taisė ssnaiperis; 2011.07.22, 21:48.

Comment

Keletas žinių iš Troleibuso 1-ojo parko.

Škoda 9TrH29 numeris 1387 mačiau sėkmingai dirba užsakymuose,

Škoda 15Tr 2603 toliau sėkmingai atliekamas kapitalinis remontas,

Ir liūdna žinia. Gaila bet troleibusas Jelcz/PNTKM M120MTE numeris 1650 bus nurašytas, nes šį troleibusą neapsimoka remontuoti.

Iš autobusų parko.

Autobusai MAN A23 NG313 CNG numeris 880, 882 kiek girdėjau stovi sugedę su greičių dežės problemom. O autobusas MAN A23 NG313 CNG numeris 884 parke jau stovi lygiai metus, neskaitant to jog jisai šia žiemą padirbėjo tik savaitę. Jam atvežė naują variklį ir pastatė, bet negali uždėti greičiū dežės nes pavogta detalė kuri prilaikytu greičiū dėžę. Ta detalė yra užsakyta ir jos laukiama, užtat 884 ir negali išvažiuoti į linija.

Comment

Parašė 2120 Rodyti pranešimą
                            Keletas žinių iš Troleibuso 1-ojo parko.

Škoda 9TrH29 numeris 1387 mačiau sėkmingai dirba užsakymuose,

Škoda 15Tr 2603 toliau sėkmingai atliekamas kapitalinis remontas,

Ir liūdna žinia. Gaila bet troleibusas Jelcz/PNTKM M120MTE numeris 1650 bus nurašytas, nes šį troleibusą neapsimoka remontuoti.

Iš autobusų parko.

Autobusai MAN A23 NG313 CNG numeris 880, 882 kiek girdėjau stovi sugedę su greičių dežės problemom. O autobusas MAN A23 NG313 CNG numeris 884 parke jau stovi lygiai metus, neskaitant to jog jisai šia žiemą padirbėjo tik savaitę. Jam atvežė naują variklį ir pastatė, bet negali uždėti greičiū dežės nes pavogta detalė kuri prilaikytu greičiū dėžę. Ta detalė yra užsakyta ir jos laukiama, užtat 884 ir negali išvažiuoti į linija.
                            1. tegul tas 1387 dar ilgai tarnauja užsakymams
                            2. smagu, kad remontuojamas ilgas troleibusas. tik galėtų normaliau sutvarkyti pereinamąją troleibuso dalį.
                            3. gaila, kad nurašo šį egzempliorių teks į Kauną lėkt, kad tokiu troleibusu pavažinėt.
                            4. hm, kaip galima pavogti detalę, kuri prilaiko greičių dėžę?

Comment

Pirmą kartą 277 dirba 36-ame maršrute. Ir yra veikiantis oranžinis skylamušis. Yra viduje veikianti švieslentė, bet jį rodo tik maršruto numerį ir kryptį, bei data, laiką ir savaitės diena, bet nerodo stotelių pavadinimo.
                              Paskutinis taisė Naujaneriai; 2011.07.27, 17:49.

Comment

Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą
                                Pirmą kartą 277 dirba 36-ame maršrute. Ir yra veikiantis oranžinis skylamušis. Yra viduje veikianti švieslentė, bet jį rodo tik maršruto numerį ir kryptį, bei data, laiką ir savaitės diena, bet nerodo stotelių pavadinimo.
                                aš ne per seniausiai 276 mačiau 16maršrute ir 277 mačiau 12maršrute. tai yra 1-ojo poskyrio autobusai. o šiaip jie rezerviniai, kad retai matomi gatvėje?

Comment

hm, kaip galima pavogti detalę, kuri prilaiko greičių dėžę?
                                  Šiais laikais daug vagių yra visur jeigu supratai apie ką šneku

Comment

1. tegul tas 1387 dar ilgai tarnauja užsakymams
                                    2. smagu, kad remontuojamas ilgas troleibusas. tik galėtų normaliau sutvarkyti pereinamąją troleibuso dalį.
                                    3. gaila, kad nurašo šį egzempliorių teks į Kauną lėkt, kad tokiu troleibusu pavažinėt.
                                    4. hm, kaip galima pavogti detalę, kuri prilaiko greičių dėžę?

Musų 352 jau seniai nurašytas liko tik kito modelio 353,kuris daugiau stovi remonte,nei važiuoja

Comment

Parašė ikarusas Rodyti pranešimą
                                      Musų 352 jau seniai nurašytas liko tik kito modelio 353,kuris daugiau stovi remonte,nei važiuoja
                                      Šituos Jelcz troleibusus ilgai remontuoja arba visai neremontuoja nes jie yra niekam tikę. Dažnai genda kaip Vilniaus Jelcz 1650. O atspėkit nurašo ji dėl ko? Dėl to kad jis vienintelis Vilniuje, o vienam troleibusui detaliu užsakinėti neapsimoka. Užtat jis ir bus nurašytas. Nebent gal geras dalis atiduos Kauno Jelcz 353?
                                      Šeip iš tikrūju man gaila šito troleibuso, bet ka padarysi, nieko juk neimanoma jau pakeisti.

Comment

Parašė 1132 Rodyti pranešimą
                                        Šiais laikais daug vagių yra visur jeigu supratai apie ką šneku
                                        supratau, kad visose srityse yra vagių bet kad faktiškai sunku tą detalę "nušvilpti"

Comment

supratau, kad visose srityse yra vagių bet kad faktiškai sunku tą detalę "nušvilpti"
                                          Bet praktiškai įmanoma.

Comment

Working...
                                          X