Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė rvr Rodyti pranešimą
    Paskutini karta ji maciau kaip Kauno gatve ji nutempinejo.
    troleibusas 2669 laukia pilno remonto. 2671 troleibusas irgi remontuojamas. berods tai du paskutiniai antrojo parko "Škoda 14trM" markės troleibusai, kurie bus pilnai suremontuoti.
    Daugiau mano nuotraukų >>
    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė rufas...tr Rodyti pranešimą
      Atsipeikėkit, žmonės, niekas tikrai nenurašinės 2669. Kad troleibuso ilgai nėra gatvėse, tai dar nereiškia kad nurašytas. Jeigu gerai jį prisimenat, tai turėjot matyt, kad paskutiniu metu jis važinėjo labai nusitrynęs ir jam reikėjo remonto, kuris dabar jam ir atliekamas.
      teisybe sakai. na, suprask, forumietis "rvr" dar nespėjo visos temos perskaityti
      Paskutinis taisė ssnaiperis; 2011.07.16, 21:42. Priežastis: taisymas

Comment

Niekaip negaliu suprast, kam trumpinti a42 autobusą. Kai iki 12h daug žmonių važinėją. Kiek mačiau, tai 8.56 iš Pagirių, dar ilgas išvažiuoja, o vėliau paleidžiami trumpi, bet jie būna perpildyti, kaip reikiant.

Comment

Parašė Malačius Rodyti pranešimą
          Niekaip negaliu suprast, kam trumpinti a42 autobusą. Kai iki 12h daug žmonių važinėją. Kiek mačiau, tai 8.56 iš Pagirių, dar ilgas išvažiuoja, o vėliau paleidžiami trumpi, bet jie būna perpildyti, kaip reikiant.
          ar tas 8:56 iš Pagirių išvažiuojantis a42 ilgas ne pikinis būna? na, man iki a42 Salininkuose 4stotelės, tai atvirai pasakius net nežinau, kaip iš tikro yra. o tai a78 irgi būna perpildytas, kai važinėja trumpas?
          o tai a78 pikinis būna ilgas, ar trumpas

http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...e=xmldraugaslt

neseniai vienas forumietis minėjo, kad troleibuse mirė keleivis. o čia šiandien mirė mikroautobuso vairuotojas. bet keleivis tai šaunuolis, kad puolė iš galo valdyt mikroautobusą

Comment

Tas ilgas 42 yra pertraukiamo grafiko. Kaip dėl rytinių reisų - nežinau, bet popiet trumpi autobusai puikiausiai susitvarko. Jau nekalbant apie 78, kurio pilno niekada gyvenime nesu matęs.
            Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

kas gali pasakyt, ar troleibusas 1632 yra rezervinis? iki pilno remonto dirbo 2maršrutu. po remonto dirbo 14maršrutu. paskui porą sykių dirbo 4maršrute. o ketvirtadienį tą troleibusą pastebėjau dirbantį 12maršrute.

Comment

Atsipeikėkit, žmonės, niekas tikrai nenurašinės 2669. Kad troleibuso ilgai nėra gatvėse, tai dar nereiškia kad nurašytas. Jeigu gerai jį prisimenat, tai turėjot matyt, kad paskutiniu metu jis važinėjo labai nusitrynęs ir jam reikėjo remonto, kuris dabar jam ir atliekamas.
                Aciu uz informacija. Jau buvau prarades vilti, kad jis dar isriedes i gatves. Pamenu kaip buvau pastebejes, kad vairuotojo kabinoje grindyse buvo skyle. Tikrai tragiskos bukles troleibusas.

Comment

Parašė Scorpius Rodyti pranešimą
                  del kitu nezinau, as turejau omeni tik tech.pagalbos masino

Atvaizdas
                  Bet taip ir neatsakei i mano klausima kaip ir sioje foto matomas nr.5. Tai cia butu saukinys?

Comment

Parašė Buss fanas Rodyti pranešimą
                    Bet taip ir neatsakei i mano klausima kaip ir sioje foto matomas nr.5. Tai cia butu saukinys?
                    Rumai5

Comment

Parašė Scorpius Rodyti pranešimą
                      Rumai5
                      Idomu, kodel tuomet ant kai kuriu tech.pagalbos masinu yra rasomi tiesiog skaiciai (5,13,14 ir t.t.) ,o ant kitu su pradzioje raide R (R2,R3,R4)?
                      Kaip suprantu kontaktinio tinklo avarines tarnybos saukinys taip pat prasideda "Rumai"?

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                        kas gali pasakyt, ar troleibusas 1632 yra rezervinis? iki pilno remonto dirbo 2maršrutu. po remonto dirbo 14maršrutu. paskui porą sykių dirbo 4maršrute. o ketvirtadienį tą troleibusą pastebėjau dirbantį 12maršrute.
                        Visi ženklai kol kas rodo, kad 1632 - rezervinis. Visi 8 12-o maršruto troleibusai: 1123, 1530, 1533, 1565, 1572, 1619, 1656, 1657. Senokai nemačiau 1565, tai turbūt jį ir pavaduoja. Vasara dažnas troleibusas tampa rezerviniu, nes mažinamas troleibusų kiekis maršrute. Pvz. šiai vasarai nuo 2-o maršruto nukirpti 3 troleibusai. Rudenį turėtų viskas susitvarkyti, arba ne

Comment

Visi ženklai kol kas rodo, kad 1632 - rezervinis. Visi 8 12-o maršruto troleibusai: 1123, 1530, 1533, 1565, 1572, 1619, 1656, 1657. Senokai nemačiau 1565, tai turbūt jį ir pavaduoja. Vasara dažnas troleibusas tampa rezerviniu, nes mažinamas troleibusų kiekis maršrute. Pvz. šiai vasarai nuo 2-o maršruto nukirpti 3 troleibusai. Rudenį turėtų viskas susitvarkyti, arba ne
                          1. o troleibusas 1619, iki remonto dirbęs 5maršrute, yra rezervinis ar bus pastovus šiame maršrute?
                          2. koks troleibusas pavaduoja šiuo metu remonte esantį 1656?

Comment

1656 niekas nepavaduoja, nes jis jau dirba.
                            1619 jau kone pusė metų 12-ame maršrute ir jis tikrai nieko nepavaduoja. Manau, kad jis buvo sukeistas su 1594, kuris prieš remontą dirbo 12-tame maršrute, o po remonto karjerą pradėjo 5-ame.
                            Tikrai nedirba 1565 vietoj jo grąžintas 1628. Vadinasi 1632 - rezervinis, na nebent su kokiu kitu sukeitė, bet vargiai.

Comment

1656 niekas nepavaduoja, nes jis jau dirba.
                              1619 jau kone pusė metų 12-ame maršrute ir jis tikrai nieko nepavaduoja. Manau, kad jis buvo sukeistas su 1594, kuris prieš remontą dirbo 12-tame maršrute, o po remonto karjerą pradėjo 5-ame.
                              Tikrai nedirba 1565 vietoj jo grąžintas 1628. Vadinasi 1632 - rezervinis, na nebent su kokiu kitu sukeitė, bet vargiai.
                              1656 grįžo į 17 ar į 12maršrutą? kiek mačiau, 1565 dirba 2maršrute

Comment

915 jau dirba. Šiandien dirba 26 maršrute.
                                Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą
                                  pagaliau nors vienas išvažiavo! na ką, entuziastai, čiupkit fotoaparatus ir "šaukit" laimikį ;D "nušautą laimikį dėkit čia

Comment

Ne nors vienas, o 2. Kažkur dar 914 "valkiojasi" jau nuo vakar (mažų mažiausiai).
                                    Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Vakar 914 dirbdavo 17 maršrutu perdažytas.912 ir 913 stovėjo parke neperdažyti.Visus tuos Mersus perdažinės/perdažinėjo skirtinguose vietose,kad greičiau išleisti į gatvės.
                                      Paskutinis taisė Denis_Simonov; 2011.07.19, 20:17.
                                      Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą
                                        Neiprastos,naujos ar bandomosios masinos beveik visuomet kazkodel paleidziamos i 26 marsruta..

Comment

Parašė Buss fanas Rodyti pranešimą
                                          Neiprastos,naujos ar bandomosios masinos beveik visuomet kazkodel paleidziamos i 26 marsruta..
                                          Kodėl iškart taip? 914 pvz šiandien 17 maršrute dirbo

Comment

Working...
                                          X