Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Turiu keletą klausimų dėl ilgą laiką neišvažiuojančio transporto. Gal kas nors turi daugiau informacijos ir galės atsakyt. Pirma, kur dingo Solaris 4572? Jei neklystu, jau daugiau nei metus neišvažiuoja į maršrutus. Galbūt žinot, kokia jo gedimo priežastis, kad dar gana ne senas autobusas taip ilgai stovi nejudinamas. Antra, ar nuomojamas Man 4660 taip ir liks "naujas ir neišvažiavęs į gatves"? Jo broliai išriedėjo jau prieš pusmetį. Kokia situacija su šituo autobusu? Ar jis tiesiog liks donoru kitiems? Dar norėtųsi paklaust dėl Solario 1706, bet kadangi jis jau pažymėtas pilka spalva transphoto.org ir iš foto atrodo gerai pamėsinėtas, vargu ar jį jau kas prikels.

Comment

4572-as, kiek žinau, stovi su variklio problemomis.
      Dėl 4660 - jei po pusmečio stovėjimo prikėlė 4650 ir 4653, tikėtina, jog ir pastarasis pamatys Vilniaus gatves. Visagine, Transporto centro aikštelėje, stovi berods vienas ar du donoriniai Man'ai.
      Daugiau mano nuotraukų >>
      Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Dėl 1706 solaris troleibuso man irgi įdomu, jau antras mėnuo, kaip jo nebesimato 2-ojo parko patvoryje. Gal jo jau išvis nebėra?

Comment

Šiandien A73 maršrute pastebėtas dirbantis ilgas volvo autobusas 708. Kaip supratau ilgi autobusai grįžta į 2-ąjį troleibusų parką? Taippat pedagoginio universiteto žiede pradėjo nuiminėti nenaudojamą kontaktinį tinklą.

Comment

Parašė 2107 Rodyti pranešimą
            Dėl 1706 solaris troleibuso man irgi įdomu, jau antras mėnuo, kaip jo nebesimato 2-ojo parko patvoryje. Gal jo jau išvis nebėra?
            nurašytas, pirmas out

Comment

Šiandien A73 maršrute pastebėtas dirbantis ilgas volvo autobusas 708. Kaip supratau ilgi autobusai grįžta į 2-ąjį troleibusų parką? Taippat pedagoginio universiteto žiede pradėjo nuiminėti nenaudojamą kontaktinį tinklą.
              Kaip suprantu trūksta 12m autobusų. Dabar 18m atsiranda :18, 29, 54, 73, 75

Comment

Parašė Vinecko Rodyti pranešimą

nurašytas, pirmas out
                Jau išvežė į metalo laužą?
                Daugiau mano nuotraukų >>
                Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą

Jau išvežė į metalo laužą?
                  Tiksliai nežinau dėl metalo laužo, bet jokių planų jį remontuoti nėra, be to Transphoto jam suteiktas pilkas statusas, kuris reiškia, kad neeksploatuojamas ir nelaikomas rezerve. Yra nuotraukų su iškrapštytomis dalimis

Comment

Čia dar matosi su durimis stovi, paskutinį kartą kai mačiau, tai be durų, be žibintų ir be vidurinių ratų stovėjo. Tikriausiai jau nebėra.

Comment

Beja, dabar vietoj jo stovi 2694. Šis irgi nebeturi vidurinių ratų. Tikriausiai jau naujas donoras.

Comment

Beja, dabar vietoj jo stovi 2694. Šis irgi nebeturi vidurinių ratų. Tikriausiai jau naujas donoras.
                        Taip, dirbantis tik 42 iš 44 buvusių. 1706 jau viskas, dėl 2694 negaliu nieko sakyti.

Comment

Working...
                        X