Kažkuris iš Soliarių irgi raudonas, berods 952 (arba 951)
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąĮdomu, kodėl čia taip yra: Solarių Trollino mieste 45, bet pagal realaus laiko žemėlapį suskaičiavau 26 (+-1). Negi tikrai net 19 Trolinno stovi parke? Teko girdėti, kad apie 5 visada stovi remonte, bet kodėl net 19?
O jei rimtai, tai papildysiu, kad mažai Solarių išvažiavo iš 1-ojo parko (apie 9), o 2-ojo parko maršrutuose jų maždaug tiek, kiek ir įprastai.
Comment
-
Parašė Raivo Rodyti pranešimąVakar, 2018 07 12, apie devynioliktą valandą, ant vilkiko platformos automagistrale A1 ties Raseiniais Klaipėdos link buvo gabenamas VVT Nr. 807, tikriausiai tai buvo jo paskutinė "kelionė".
Šiandien turėjo dar vienas Solaris naujas pasiekti Vilnių, draugas sakė autostradoj matė.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
- 1 patinka
Comment
-
Beje, lyginant perdažytuosius 744 ir 701 man susidaro toks įspūdis, kad 701 (kuris perdažytas vėliau) atrodo žymiai geriau (ar čia tik man taip pasirodė?): spalva tarsi ryškesnė, ne tokia blanki, mažiau matosi purvas. O 744, jeigu ant jo yra šiek tiek purvo, tai ypač galas atrodo baisiai...
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Marius555 Rodyti pranešimąBeje, lyginant perdažytuosius 744 ir 701 man susidaro toks įspūdis, kad 701 (kuris perdažytas vėliau) atrodo žymiai geriau (ar čia tik man taip pasirodė?): spalva tarsi ryškesnė, ne tokia blanki, mažiau matosi purvas. O 744, jeigu ant jo yra šiek tiek purvo, tai ypač galas atrodo baisiai...
Comment
Comment