Na jau ne, tikrai niekas nenurašinės naujų autobusų Visi važiuojantys, dažniausiai sutinkami 10, 22, 82, 87. Hibridas pusiau važiuojantis, "prirašytas" prie 33 pikinio grafiko.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė sleader Rodyti pranešimą
Ne. Apie tuos trumpus, kurie buvo gauti nauji, nes pavažiavus kol buvo dar visai nauji, tai neatrodė, kad ilgai temps. Ten dar buvo kažkoks hibridas, kurį gal tik pirmą mėn. teko gatvėse matyti.
O dujinius trumpus Castrosua galima pamatyti įvairiuose maršrutuose (ypatingai 42, 82, 23 ir kituose). Užmiesčio maršrutuose kone pagrindas dujinių ispanų (atmetus dujinius Man ir Solaris)
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąAčiū už info. Pasirodo tiesiog man netenka su jais prasilenkti ir užmatyti Dėl hibrido tai kažkaip buvau beveik tikras, kad jis dėl kokio gedimo numestas į patvorį.
Kokia situacija su kitų miestų hibridais, neturiu informacijos.
Comment
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimą1 maršrute antrą dieną važiuoja vis kitas autobusas, sugedo 3031 ar jis jau kitur priskirtas?
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimą3031 jau dirba - šiandien iš rezervo 2G. O kuo keleivių skaičiavimas susijęs gali būti? Nei 717 nei 3031 tokios įrangos neturi. Šiandien "skaičiuojami" 59 ir didesnių numerių maršrutai. 2 parkas vietoje 59 šiandienai gavo 21.
Comment
-
Parašė Virtęs pelenais Rodyti pranešimąGreitkelis A1, Vilnius - Kaunas. Škoda tr14, 2410 tempiama kauno kryptim. Iš energetikos muziejaus?
Comment
Comment