Na jau ne, tikrai niekas nenurašinės naujų autobusų Visi važiuojantys, dažniausiai sutinkami 10, 22, 82, 87. Hibridas pusiau važiuojantis, "prirašytas" prie 33 pikinio grafiko.
Ne. Apie tuos trumpus, kurie buvo gauti nauji, nes pavažiavus kol buvo dar visai nauji, tai neatrodė, kad ilgai temps. Ten dar buvo kažkoks hibridas, kurį gal tik pirmą mėn. teko gatvėse matyti.
Hibridą dažniausiai galima rasti 33 arba 50 maršrutuose pertrauktu grafiku.
O dujinius trumpus Castrosua galima pamatyti įvairiuose maršrutuose (ypatingai 42, 82, 23 ir kituose). Užmiesčio maršrutuose kone pagrindas dujinių ispanų (atmetus dujinius Man ir Solaris)
Ačiū už info. Pasirodo tiesiog man netenka su jais prasilenkti ir užmatyti Dėl hibrido tai kažkaip buvau beveik tikras, kad jis dėl kokio gedimo numestas į patvorį.
Ačiū už info. Pasirodo tiesiog man netenka su jais prasilenkti ir užmatyti Dėl hibrido tai kažkaip buvau beveik tikras, kad jis dėl kokio gedimo numestas į patvorį.
Kad hibridas stebuklingas paukštis - būna dirba, būna nedirba. Tiesiog dėl savo konstrukcijos ir technologinių galimybių gali išdirbti vienos pamainos savaitgalio grafiku arba darbo dienos pertrauktu grafiku. O ir kažkaip mažokai jo fotografijų. Kad jis dirba, galiu patvirtinti - berods ketvirtadienį ar kada jį mačiau 50-am maršrute.
Kokia situacija su kitų miestų hibridais, neturiu informacijos.
3031 jau dirba - šiandien iš rezervo 2G. O kuo keleivių skaičiavimas susijęs gali būti? Nei 717 nei 3031 tokios įrangos neturi. Šiandien "skaičiuojami" 59 ir didesnių numerių maršrutai. 2 parkas vietoje 59 šiandienai gavo 21.
3031 jau dirba - šiandien iš rezervo 2G. O kuo keleivių skaičiavimas susijęs gali būti? Nei 717 nei 3031 tokios įrangos neturi. Šiandien "skaičiuojami" 59 ir didesnių numerių maršrutai. 2 parkas vietoje 59 šiandienai gavo 21.
Beje, 32-am vienu grafiku dirba Volvas, tiek vakar, tiek šiandien, ar dėl trūkumo trumpų, ar gal (tokia fantastinė mintis), kad 2TP gavo 1 volvą ?
Comment